притисни ентер »

Славева: Нов бран на 107 вработувања, администрацијата затрупана со некомпетентни кадри
Славева: Нов бран на 107 вработувања, администрацијата затрупана со некомпетентни кадри

Славева: Нов бран на 107 вработувања, администрацијата затрупана со некомпетентни кадри

,,Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата.Тоа што Зоран Заев се самопостави себеси за министер за финансии отвори огромна дупка во контролата врз нови партиски вработувања кои што би имале штета врз државниот буџет. Моментално нема одговорен државен функционер кој би му кажал на Заев каква

Славева: Нов бран на 107 вработувања, администрацијата затрупана со некомпетентни кадри

Славева: Нов бран на 107 вработувања, администрацијата затрупана со некомпетентни кадри

,,Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата.Тоа што Зоран Заев се самопостави себеси за министер за финансии отвори огромна дупка во контролата врз нови партиски вработувања кои што би имале штета врз државниот буџет. Моментално нема одговорен државен функционер кој би му кажал на Заев каква

Славева: Криминалната власт на Заев  спроведува брутална партизација на администрацијата

Славева: Криминалната власт на Заев спроведува брутална партизација на администрацијата

Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата. Тоа што Зоран Заев се самопостави себеси за министер за финансии отвори огромна дупка во контролата врз нови партиски вработувања кои што би имале штета врз државниот буџет. Моментално нема одговорен државен функционер кој би му кажал на Заев каква штета

Славева: Нов бран на 107 вработувања, администрацијата затрупана со некомпетентни кадри

Славева: Нов бран на 107 вработувања, администрацијата затрупана со некомпетентни кадри

,,Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата.Тоа што Зоран Заев се самопостави себеси за министер за финансии отвори огромна дупка во контролата врз нови партиски вработувања кои што би имале штета врз државниот буџет. Моментално нема одговорен државен функционер кој би му кажал на Заев каква

ВМРО-ДПМНЕ: Власта лани вработила над 20 илјади лица во државниот и јавниот сектор

ВМРО-ДПМНЕ: Власта лани вработила над 20 илјади лица во државниот и јавниот сектор

Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата. Тоа што Зоран Заев се самопостави себеси за министер за финансии отвори огромна дупка во контролата врз нови партиски вработувања кои што би имале штета врз државниот буџет. Моментално нема одговорен државен функционер кој би му кажал на Заев каква

Славева: Нов бран на 107 вработувања, администрацијата затрупана со некомпетентни кадри

Славева: Нов бран на 107 вработувања, администрацијата затрупана со некомпетентни кадри

,,Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата.Тоа што Зоран Заев се самопостави себеси за министер за финансии отвори огромна дупка во контролата врз нови партиски вработувања кои што би имале штета врз државниот буџет. Моментално нема одговорен државен функционер кој би му кажал на Заев каква

Славева: Криминалната власт спроведува брутална партизација на администрацијата

Славева: Криминалната власт спроведува брутална партизација на администрацијата

Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата. Тоа што Зоран Заев се самопостави себеси за министер за финансии отвори огромна дупка во контролата врз нови партиски вработувања кои што би имале штета врз државниот буџет. Моментално нема одговорен државен функционер кој би му кажал на Заев каква штета

МАЈА СЛАВЕВА: Заев министерот да го предупреди Заев премиерот за штетите со партизацијата на администрацијата

МАЈА СЛАВЕВА: Заев министерот да го предупреди Заев премиерот за штетите со партизацијата на администрацијата

Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата. Тоа што Зоран Заев се самопостави себеси за министер за финансии отвори огромна дупка во контролата врз нови партиски вработувања кои што би имале штета врз државниот буџет. Моментално нема одговорен државен функционер кој би му кажал на Заев каква штета

Славева: Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата

Славева: Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата

Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата. Тоа што Зоран Заев се самопостави себеси за министер за финансии отвори огромна дупка во контролата врз нови партиски вработувања кои што би имале штета врз државниот буџет. Моментално нема одговорен државен функционер кој би му кажал на Заев каква штета

Славева: Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата

Славева: Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата

Славева: Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата Криминалната власт на Зоран Заев во заминување спроведува брутална партизација на администрацијата. Тоа што Зоран Заев се самопостави себеси за министер за финансии отвори огромна дупка во контролата врз нови партиски вработувања кои што би имале