притисни ентер »

Заев: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ 6
Заев: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ 6

Заев: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ 6

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, вечерва на митингот во Гази Баба објави дека неговата партија и коалиција ќе освојат 22 градоначалнички места во првиот круг, а ВМРО-ДПМНЕ шест. „Гази Баба гази цврсто, кон уште една чиста, праведна, заслужена и голема победа! И еве вечерва од Гази Баба да ја испратиме и првата проценка за 17 октомври на изборите,

Заев во Гази Баба: Одиме кон уште една чиста и голема победа, 22 на 6 избрани во првиот круг

Заев во Гази Баба: Одиме кон уште една чиста и голема победа, 22 на 6 избрани во првиот круг

-Да ме чујат сите луѓе,  од истокот, западот, северот, југот и центарот на општина Гази Баба,  имам нешто важно да ви кажам, на 17-ти октомври победуваме, победува Гази Баба, победува Скопје, победува најдоброто во целата држава, наша и татковина и мајковина, рече претседателот на СДСМ и премиер Зоран Заев, на трибината “Најдоброто за нашата општина”

Заев во Гази Баба: Одиме кон уште една чиста и голема победа, 22 на 6 избрани во првиот круг

Заев во Гази Баба: Одиме кон уште една чиста и голема победа, 22 на 6 избрани во првиот круг

-Да ме чујат сите луѓе,  од истокот, западот, северот, југот и центарот на општина Гази Баба,  имам нешто важно да ви кажам, на 17-ти октомври победуваме, победува Гази Баба, победува Скопје, победува најдоброто во целата држава, наша и татковина и мајковина, рече претседателот на СДСМ и премиер Зоран Заев, на трибината “Најдоброто за нашата општина”

Заев од Гази Баба: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ само 6

Заев од Гази Баба: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ само 6

Пред граѓаните, претседателот Заев најави убедлива победа уште во првиот круг на локалните изборите. „Гази Баба гази цврсто, кон уште една чиста, праведна, заслужена и голема победа! И еве вечерва од Гази Баба да ја испратиме и првата проценка за 17-ти октомври на изборите, нашиот политички противник ќе победи во првиот круг во 6 општини, ќе добијат

Заев: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ само 6

Заев: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ само 6

„На 17-ти октомври победуваме, победува Гази Баба, победува Скопје, победува најдоброто во целата држава, наша татковина”, порача вечерва од Гази Баба претседателот на СДСМ Зоран Заев. Пред граѓаните, претседателот Заев најави убедлива победа уште во првиот круг на локалните изборите. „Гази Баба гази цврсто, кон уште една чиста, праведна, заслужена

РЕЗУЛТАТОТ ЌЕ БИДЕ 22:6 ЗАВРШИЈА ШМИЗЛИТЕ И ЛАВОВИТЕ Заев се фали дека е добро информиран кој ќе победи

РЕЗУЛТАТОТ ЌЕ БИДЕ 22:6 ЗАВРШИЈА ШМИЗЛИТЕ И ЛАВОВИТЕ Заев се фали дека е добро информиран кој ќе победи

Нашиот политички противник ќе победи во шест општини, ќе добие шест градоначалници, а коалицијата предводена од СДСМ ќе има најмалку 22 градоначалника во првиот круг или 3,5 пати повеќе. Резултатот ќе биде 22:6 во првиот изборен круг. Слушајте ме внимателно, добро сум информиран, изјави лидерот на СДСМ и премиер Зоран Заев, на вечерашниот митинг во

Заев од Гази Баба: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ само 6

Заев од Гази Баба: Во првиот круг СДСМ добива 22 градоначалници, а ВМРО-ДПМНЕ само 6

„На 17-ти октомври победуваме, победува Гази Баба, победува Скопје, победува најдоброто во целата држава, наша татковина“, порача вечерва од Гази Баба претседателот на СДСМ Зоран Заев. Пред граѓаните, претседателот Заев најави убедлива победа уште во првиот круг на локалните изборите. „Гази Баба гази цврсто, кон уште една чиста, праведна, заслужена

Заев во Гази Баба: Газиме кон уште една праведна, чиста, заслужена и голема победа

Заев во Гази Баба: Газиме кон уште една праведна, чиста, заслужена и голема победа

Да ме чујат сите луѓе, од истокот, западот, северот, југот и центарот на општина Гази Баба, имам нешто важно да ви кажам, на 17-ти октомври победуваме, победува Гази Баба, победува Скопје, победува најдоброто во целата држава, наша и татковина и мајковина, рече претседателот на СДСМ и премиер Зоран Заев, на трибината “Најдоброто за нашата општина”