притисни ентер »

Циклус предавања на популарни астрономски теми 2019
Циклус предавања на популарни астрономски теми 2019

Циклус предавања на популарни астрономски теми 2019

Почнува да заладува, ја менуваме досегашната гардероба за некоја потопла облека, мирисот на есен веќе длабоко загазува во Скопје… Токму така, тоа е тој период од годината! Како и лани, време е да споделиме возбудливи и интересни астрономски знаења. Време е за овогодинешниот ЦИКЛУС ПРЕДАВАЊА НА ПОПУЛАРНИ АСТРОНОМСКИ ТЕМИ! Почнувајќи од средината на

Циклус предавања на популарни астрономски теми 2019

Циклус предавања на популарни астрономски теми 2019

Почнува да заладува, ја менуваме досегашната гардероба за некоја потопла облека, мирисот на есен веќе длабоко загазува во Скопје… Токму така, тоа е тој период од годината! Како и лани, време е да споделиме возбудливи и интересни астрономски знаења. Време е за овогодинешниот ЦИКЛУС ПРЕДАВАЊА НА ПОПУЛАРНИ АСТРОНОМСКИ ТЕМИ! Почнувајќи од средината на

ЦИКЛУС ПРЕДАВАЊА на ПОПУЛАРНИ астрономски ТЕМИ 2019

ЦИКЛУС ПРЕДАВАЊА на ПОПУЛАРНИ астрономски ТЕМИ 2019

Почнува да заладува, ја менуваме досегашната гардероба за некоја потопла облека, мирисот на есен веќе длабоко загазува во Скопје… Токму така, тоа е тој период од годината! Како и лани, време е да споделиме возбудливи и интересни астрономски знаења. Време е за овогодинешниот ЦИКЛУС ПРЕДАВАЊА НА ПОПУЛАРНИ АСТРОНОМСКИ ТЕМИ! Почнувајќи од средината на

ЦИКЛУС ПРЕДАВАЊА на ПОПУЛАРНИ астрономски ТЕМИ 2019

ЦИКЛУС ПРЕДАВАЊА на ПОПУЛАРНИ астрономски ТЕМИ 2019

Почнува да заладува, ја менуваме досегашната гардероба за некоја потопла облека, мирисот на есен веќе длабоко загазува во Скопје… Токму така, тоа е тој период од годината! Како и лани, време е да споделиме возбудливи и интересни астрономски знаења. Време е за овогодинешниот ЦИКЛУС ПРЕДАВАЊА НА ПОПУЛАРНИ АСТРОНОМСКИ ТЕМИ! Почнувајќи од средината на

Нов есенски циклус предавања од астрономијата

Нов есенски циклус предавања од астрономијата

Скопското Астрономско Друштво во четврток, 10 октомври, во 20 часот го започнува веќе редовниот есенски циклус на популарни предавања од областа на астрономијата. Рубрика: Астрономија и астронаутика Соработник: Редакција Емитер Датум: Понеделник, 7 Октомври, 2019 - 17:15 Image: Скопско астрономско друштво предавања астрономија месечина мисии Аполо