притисни ентер »

Почнуваат летните лудории во аквапаркот
Почнуваат летните лудории во аквапаркот

Почнуваат летните лудории во аквапаркот

Фото: Дарко Андоновски Аквапаркот, кој е во состав на СЦ „Борис Трајковски“, утре официјално ќе ја почне новата летна сезона. Отворањето е закажано за 10 часот, од кога повторно ќе бидат отворени вратите за посетителите, кои ќе можат да уживаат во новите содржини и летните лудории што ги нуди ова рекреативно место во градов. Граѓаните ќе можат да се

Во петок стартува новата сезона на Аква паркот во Скопје

Во петок стартува новата сезона на Аква паркот во Скопје

Во петок од 10 часот ќе стартува новата летна сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ „Борис Трајковски“. Аква паркот нуди интересни содржини за сите возрасти, 10 атрактивни тобогани, базен со бранови, бумерангот, детски базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта , која ќе може да ја користат сите кои во текот

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок, со почеток од 10:00, ќе стартува новата летна сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ „Борис Трајковски“. Оваа година, Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти, 10-те атрактивни тобогани, базенот со бранови, бумерангот, детскиот базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта, која ќе

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок, со почеток од 10:00, ќе стартува новата летна сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ „Борис Трајковски“. Оваа година, Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти, 10-те атрактивни тобогани, базенот со бранови, бумерангот, детскиот базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта, која ќе

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок, со почеток од 10:00, ќе стартува новата летна сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ „Борис Трајковски”. Оваа година, Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти, 10-те атрактивни тобогани, базенот со бранови, бумерангот, детскиот базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта, која ќе

Стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Стартува новата сезона на Аква Паркот во Скопје

Во петок, со почеток од 10:00, ќе стартува новата летна сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ „Борис Трајковски“. Оваа година, Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти, 10-те атрактивни тобогани, базенот со бранови, бумерангот, детскиот базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта, која ќе

Водени лудории и освежување во Аква паркот  стартуваат од петок

Водени лудории и освежување во Аква паркот стартуваат од петок

Водата во сите базени е збогатена со калциум хипохлорит, што ја прави најчиста, најквалитетна и најбезбедна по сите светски стандарди и е единствена од таков тип во нашата држава. Летна сезона во Аква паркот во рамки на спортскиот центар „Борис Трајковски“ стартува од петок во 10 часот, информира од Центарот. Оваа година, Аква паркот повторно нуди

Почнува новата сезона на Аква паркот во Скопје

Почнува новата сезона на Аква паркот во Скопје

Оваа година Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти: десет атрактивни тобогани, базен со бранови, бумеранг, детски базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта што ќе може да ја користат сите кои во текот на денот се на работа, а сакаат да се релаксираат во попладневните часови. Водата во

В петок се отвора новата сезона во Аква паркот во Скопје

В петок се отвора новата сезона во Аква паркот во Скопје

В петок стартува новата сезона во Аква паркот во рамките на СЦ „Борис Трајковски“ во Скопје. Оттаму велат дека Аква паркот повторно ќе нуди интересни содржини за сите возрасти, како десетте атрактивни тобогани, базенот со бранови, бумерангот, детскиот базен, како и новото детско катче за забава во песок. „Новитет е и полудневната карта, која ќе можат

Во петок почнува новата сезона во „Аква паркот“

Во петок почнува новата сезона во „Аква паркот“

Во петок, со почеток од 10 часот стартува новата сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ „Борис Трајковски“. Од таму ги канат сите граѓани да бидат дел отворањето и да ги погледнат, но и да уживаат во новите содржини во Вип Аква Парк. Оваа година, Аква паркот повторно нуди интересни содржини за сите возрасти, 10-те атрактивни тобогани, базенот со бранови,