притисни ентер »

И крадците имаат „душа“
И крадците имаат „душа“

И крадците имаат „душа“

Крадец во Кина нападна жена која имала намера да извади пари од банкомат, и во моментот додека подигнуваше пари, крадецот ја нападнал, а само неколку минути подоцна тој одлучува да ѝ ги врати парите и продолжува понатаму. На видеото преплашената жена му ги дава  парите што ги подигнала од банкомат, па му ја покажува состојбата на сметката на која нема

Разбојник и ги врати парите на жената која ја ограби откога и го виде салдото на сметката - камерите го снимија како си заминува смеејќи се

Разбојник и ги врати парите на жената која ја ограби откога и го виде салдото на сметката - камерите го снимија како си заминува смеејќи се

Еден необичен кинески разбојник привлече многу внимание на интернет кога на жена, која ја ограбил, и ги вратил парите. Тој и скокнал на жената врз грб кога таа застанала пред банкоматот, па и ги зел парите кои ги подигнала. Бидејќи таа во страв му дала мала сума, разбојникот не бил задоволен, па побарал повеќе. И се заканил со нож и и рекол да подигне

Крадец ограби жена додека подигаше пари од банкомат, па ѝ ги врати кога ѝ ја виде сметката

Крадец ограби жена додека подигаше пари од банкомат, па ѝ ги врати кога ѝ ја виде сметката

Крадец во Кина нападна жена која дошла да извади пари од банкомат, и во моментот додека подигнуваше пари, крадецот ја нападна, а само неколку минути подоцна, тој ѝ ги врати парите и продолжи понатаму. Преплашената жена му ги даде малкуте пари што ги подигна од банкомат, па му ја покажа состојбата на сметката на која нема расположливи средства, на што

Крадец ограби жена додека подигаше пари од банкомат, па ѝ ги врати кога ѝ ја виде сметката!

Крадец ограби жена додека подигаше пари од банкомат, па ѝ ги врати кога ѝ ја виде сметката!

Крадец во Кина нападна жена која дошла да извади пари од банкомат, и во моментот додека подигнуваше пари, крадецот ја нападна, а само неколку минути подоцна ѝ ги врати парите и продолжи понатаму. Преплашената жена му ги даде малкуте пари што ги подигна од банкомат, па му ја покажа состојбата на сметката на која нема расположливи средства, на што крадецот

Крадец ограби женa па ѝ ги врати парите кога ѝ ја виде сметката

Крадец ограби женa па ѝ ги врати парите кога ѝ ја виде сметката

Крадец во Кина нападна жена која дошла да извади пари од банкомат, и во моментот додека подигнуваше пари, крадецот ја нападна, а само неколку минути подоцна ѝ ги врати парите и продолжи понатаму. Преплашената жена му ги даде малкуте пари што ги подигна од банкомат, па му ја покажа состојбата на сметката на која нема расположливи средства, на што крадецот

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка

Крадец ги врати парите на жена откако ја виде нејзината сметка во банка

Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил со нож и рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, крадецот

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога и ја видел сметката

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога и ја видел сметката

Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил со нож и рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, крадецот

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога и ја видел сметката

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога и ја видел сметката

Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил со нож и рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, крадецот

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога ѝ ја видел сметката

Ограбувал жена пред банкомат, па му паднало жал кога ѝ ја видел сметката

Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил со нож и рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, крадецот