притисни ентер »

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев како шеф на делегацијата на Собранието на Република Македонија при парламентарното Собрание на ОБСЕ учествува на годишното собрание во Берлин. Во рамките на собранието на ОБСЕ, Ѓорчев се сретна со пратениците во германскиот Бундестаг Фолкмар Клајн (ЦДУ), Дорис Барнет (СПД), Михаел Линк (ФДП) и Андреј Хунко (Линке)

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија Франк Валтер Штајнмаер

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија Франк Валтер Штајнмаер

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев како шеф на делегацијата на Собранието на Република Македонија при парламентарното Собрание на ОБСЕ учествува на годишното собрание во Берлин. Во рамките на собранието на ОБСЕ Ѓорчев се сретна со пратениците во германскиот Бундестаг Фолкмар Клајн (ЦДУ), Дорис Барнет (СПД), Михаел Линк (ФДП) и Андреј Хунко (Линке)

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев како шеф на делегацијата на Собранието на Република Македонија при парламентарното Собрание на ОБСЕ учествува на годишното собрание во Берлин. Во рамките на собранието на ОБСЕ, Ѓорчев се сретна со пратениците во германскиот Бундестаг Фолкмар Клајн (ЦДУ), Дорис Барнет (СПД), Михаел Линк (ФДП) и Андреј Хунко (Линке)

Пратеникот Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија Франк Валтер Штајнмаер

Пратеникот Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија Франк Валтер Штајнмаер

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев како шеф на делегацијата на Собранието на Република Македонија при парламентарното Собрание на ОБСЕ учествува на годишното собрание во Берлин. „Во своето обраќање на собранието во германскиот Бундестаг пратеникот Ѓорчев се осврна на политичкиот прогон во Македонија и политичките затвореници во Македонија, недостигот

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија Франк Валтер Штајнмаер

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија Франк Валтер Штајнмаер

Во рамките на собранието на ОБСЕ пратеникот Ѓорчев се сретна со пратениците во германскиот Бундестаг Фолкмар Клајн (ЦДУ), Дорис Барнет (СПД), Михаел Линк (ФДП) и Андреј Хунко (Линке). Во своето обраќање на собранието во германскиот Бундестаг пратеникот Ѓорчев се осврна на политичкиот прогон во Македонија и политичките затвореници во Македонија, недостатокот

Влатко Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија Штајнмаер и со пратеници во Бундестагот

Влатко Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија Штајнмаер и со пратеници во Бундестагот

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев како шеф на делегацијата на Собранието на Република Македонија при парламентарното Собрание на ОБСЕ учествува на годишното собрание во Берлин. Во рамките на Собранието на ОБСЕ, Ѓорчев се сретнал со пратениците во германскиот Бундестаг Фолкмар Клајн (ЦДУ), Дорис Барнет (СПД), Михаел Линк (ФДП) и Андреј Хунко (Линке)

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија, Штајнмаер и повеќе германски пратеници во Бундестагот

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија, Штајнмаер и повеќе германски пратеници во Бундестагот

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија, Штајнмаер и повеќе германски пратеници во Бундестагот Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев како шеф на делегацијата на Собранието на Република Македонија при парламентарното Собрание на ОБСЕ учествува на годишното собрание во Берлин. Во рамките на собранието на ОБСЕ пратеникот Ѓорчев се сретна со пратениците

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија Франк Валтер Штајнмаер

Ѓорчев се сретна со претседателот на Германија Франк Валтер Штајнмаер

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев како шеф на делегацијата на Собранието на Република Македонија при парламентарното Собрание на ОБСЕ учествува на годишното собрание во Берлин.Во рамките на собранието на ОБСЕ Ѓорчев се сретна со пратениците во германскиот Бундестаг Фолкмар Клајн (ЦДУ), Дорис Барнет (СПД), Михаел Линк (ФДП) и Андреј Хунко (Линке)