притисни ентер »

Изграден стационар за кучиња скитници во Штип
Изграден стационар за кучиња скитници во Штип

Изграден стационар за кучиња скитници во Штип

Изграден е стационар за кучиња скитници во месноста Новакова чешма, информираше директорот на ЈП „Стипион“-Штип, Сашко Протогеров. Стационарот треба да обезбеди хуман треман, а во него има место за 18 бездомни кучиња. -Стационарот за кучиња скитници од страна на ЈП „Стипион“ е комплетно завршен. Очекуваме наскоро и да се стави во функција за прибирање

Изграден стационар за кучиња скитници во Штип

Изграден стационар за кучиња скитници во Штип

Изграден е стационар за кучиња скитници во месноста Новакова чешма, информираше директорот на ЈП „Стипион“-Штип, Сашко Протогеров. Стационарот треба да обезбеди хуман треман, а во него има место за 18 бездомни кучиња. -Стационарот за кучиња скитници од страна на ЈП „Стипион“ е комплетно завршен. Очекуваме наскоро и да се стави во функција за прибирање

Изграден стационар за кучиња скитници во Штип

Изграден стационар за кучиња скитници во Штип

Штип, 24 октомври 2018 (МИА) – Изграден е стационар за кучиња скитници во месноста Новакова чешма, информираше директорот на ЈП „Стипион“-Штип, Сашко Протогеров. Стационарот треба да обезбеди хуман треман, а во него има место за 18 бездомни кучиња. -Стационарот за кучиња скитници од страна на ЈП „Стипион“ е комплетно завршен. Очекуваме наскоро и да