притисни ентер »

Пронајдено девојче пo три месеци од убиството на нејзините родители
Пронајдено девојче пo три месеци од убиството на нејзините родители

Пронајдено девојче пo три месеци од убиството на нејзините родители

Девојчето од американската држава Висконсин е прогласена за исччезната по бруталното убиство на нејзините родители пред три емсеци . Била најдена вчера вечер по 87 дена од страшното убиство . Ја нашла жена во гратчето Гордон , додека го шетала кучето и тоа 112 километри подалеку од нејзиниот дом. Таму брутално беа убиени нејзините родители на возраст