притисни ентер »

Новата Toyota Supra целосно разоткриена во пресрет на премиерата
Новата Toyota Supra целосно разоткриена во пресрет на премиерата

Новата Toyota Supra целосно разоткриена во пресрет на премиерата

Дизајнот на новата Supra повеќе не е тајна благодарение на фотографиите кои “протекоа” во пресрет на Новата година, а видеото кое минатата недела се појави на интернет во целост ја разоткрива надворешноста на овој спортски автомобил. Вљубениците во јапонските спортски автомобили ќе уживаат во кадрите од возењето на новата Toyota Supra. Краткото видео

Новата Toyota Supra во целост „откриена“ пред премиерата

Новата Toyota Supra во целост „откриена“ пред премиерата

Дизајнот на новата „Suprа“ и не е некоја тајна благодарејќи на фотографиите кои се појавија пред Нова година, а видеото кое денеска се појави на Интернет во целост ја открива надворешноста на овој спортски автомобил. Љубителите на јапонските спортски автомобили ќе уживаат во кадрите од возењето на новата „Toyotа Suprа“. Во е краткото видео објавено