притисни ентер »

Обвиненијата на Ешли Џад против Вајнстајн се одбиени
Обвиненијата на Ешли Џад против Вајнстајн се одбиени

Обвиненијата на Ешли Џад против Вајнстајн се одбиени

Американскиот суд не го одобри обвинението на Ешли Џад против Харви Вајнстајн за сексуално малтретирање, но утврди дека таа може да покрене обвинение за клевета, соопштија светските информативни агенции. Актерката го обвини холивудскиот продуцент дека ѝ ја саботирал кариерата, со тоа што ја оцрнувал пред колеги, откако таа го одбила неговиот сексуален

Отфрлена тужбата за сексуално вознемирување на Ешли Џад против Вајнстин

Отфрлена тужбата за сексуално вознемирување на Ешли Џад против Вајнстин

Федералниот суд на Лос Анџелес ја отфрли тужбата за сексуално вознемирување, што актерката Ешли Џад ја беше поднела против холивудскиот продуцент Харви Вајнстин. Тужбата се однесува на тоа што, наводно, продуцентот во 1998 година ја наклеветил откако, како што Џад тврдеше, ги одбила неговите сексуални намери. Притоа, судијата порачал дека, без обѕир

Отфрлена тужбата на Ешли Џад против Вајнстин

Отфрлена тужбата на Ешли Џад против Вајнстин

Федералниот суд на Лос Анџелес ја отфрли тужбата за сексуално вознемирување, што актерката Ешли Џад ја беше поднела против холивудскиот продуцент Харви Вајнстин. Тужбата се однесува на тоа што, наводно, продуцентот во 1998 година ја наклеветил откако, како што Џад тврдеше, ги одбила неговите сексуални намери. Притоа, судијата порачал дека, без обѕир

Харви Вајнстин се извлече, судијата ја отфрли тужбата на Ешли Џад

Харви Вајнстин се извлече, судијата ја отфрли тужбата на Ешли Џад

Профимедиа/ЕПА Федералниот судија во Лос Анџелес ја отфрли тужбата за сексуално вознемирување, која актерката Ешли Џад ја поднела против холивудскиот филмски продуцент Харви Вајнстин, пренесува „Ројтерс“. Судијата порача дека без оглед на таа одлука, актерката може да продолжи со тужбата која против Вајнстин ја поднесе за клевета, се наведува. Таа

Харви Вајнштајн се извлече, судијата ја отфрлил тужбата

Харви Вајнштајн се извлече, судијата ја отфрлил тужбата

Федералниот судија во Лос Анџелес ја отфрлил тужбата за сексуално вознемирување, кое актерката Ешли Џад ја поднела против холивудскиот филмски продудент Харви Вајнштајн, пренесува „Ројтерс“. Судијата порачал дека без разлика на донесената одлука, Ешли ќе може да продолжи со тужбата поднесена против Вајнштајн. Ешли го обвинила продуцентот за клевета

Отфрлена тужбата на Ешли Џад против Вајнстин

Отфрлена тужбата на Ешли Џад против Вајнстин

Федералниот суд на Лос Анџелес ја отфрли тужбата за сексуално вознемирување, што актерката Ешли Џад ја беше поднела против холивудскиот продуцент Харви Вајнстин. Тужбата се однесува на тоа што, наводно, продуцентот во 1998 година ја наклеветил откако, како што Џад тврдеше, ги одбила неговите сексуални намери. Притоа, судијата порачал дека, без обѕир

Харви Вајнштајн се извлече, судијата ја отфрлил тужбата

Харви Вајнштајн се извлече, судијата ја отфрлил тужбата

Федералниот судија во Лос Анџелес ја отфрлил тужбата за сексуално вознемирување, кое актерката Ешли Џад ја поднела против холивудскиот филмски продудент Харви Вајнштајн, пренесува „Ројтерс“. Судијата порачал дека без разлика на донесената одлука, Ешли ќе може да продолжи со тужбата поднесена против Вајнштајн. Ешли го обвинила продуцентот за клевета

Отфрлена тужбата на Ешли Џад против Вајнстин

Отфрлена тужбата на Ешли Џад против Вајнстин

Федералниот суд на Лос Анџелес ја отфрли тужбата за сексуално вознемирување, што актерката Ешли Џад ја беше поднела против холивудскиот продуцент Харви Вајнстин. Тужбата се однесува на тоа што, наводно, продуцентот во 1998 година ја наклеветил откако, како што Џад тврдеше, ги одбила неговите сексуални намери. Притоа, судијата порачал дека, без обѕир

Отфрлена тужбата на Ешли Џад против Вајнстин

Отфрлена тужбата на Ешли Џад против Вајнстин

Федералниот суд на Лос Анџелес ја отфрли тужбата за сексуално вознемирување, што актерката Ешли Џад ја беше поднела против холивудскиот продуцент Харви Вајнстин. Тужбата се однесува на тоа што, наводно, продуцентот во 1998 година ја наклеветил откако, како што Џад тврдеше, ги одбила неговите сексуални намери.