притисни ентер »

Наскоро доаѓа Need For Speed Heat! / ВИДЕО
Наскоро доаѓа Need For Speed Heat! / ВИДЕО

Наскоро доаѓа Need For Speed Heat! / ВИДЕО

Франшизата Need For Speed е една од најстарите во светот на видео игрите, лансирана во средината на 90-тите години за корисниците на PC и конзолите за игри, како што се првата генерација на Sony PlayStation и Sega Saturn. Последното издание од серијалот се појави во 2017 година, под името NFS Playback, а во ноември оваа година пристигнува Need For

Need for Speed никогаш не бил “пожежок”

Need for Speed никогаш не бил “пожежок”

После паузата во серијалот и неколкуте неуспешни обиди, NFS се враќа во Мајами со духот и боите на осумдесеттитете, или така ни се чини од првото видео за најава на играта. Други детали нема, но најавено е дека играта ќе биде промовирана на Gamescom саемот, така што ни останува да почекаме до тогаш. Новата „NFS Heat“ пристигнува во ноември! Извор:

„Neеd for Speed“ пристигнува во ноември

„Neеd for Speed“ пристигнува во ноември

Конечно е претставен трејлерот за продолжението на видеоиграта „Need for speed“. После паузата во серијалот и неколкуте неуспешни обиди, NFS се враќа во Мајами со духот и боите на осумдесеттитете, или така ни се чини од првото видео за најава на играта. Други детали нема, објавува Play Zine, но најавено е дека играта ќе биде промовирана на Gamescom