притисни ентер »

Повторно ќе плаќа, Синсинати жестоко го казни Кирјос
Повторно ќе плаќа, Синсинати жестоко го казни Кирјос

Повторно ќе плаќа, Синсинати жестоко го казни Кирјос

Ник Кирјос на Матсерсот во Синсинати повторно во свој препознатлив стил реагираше кон судиите, сега го плукна и навредуваше главниот судија Фергус Марфи зa што е финасиски казнет. Nick Kyrgios, August 5 2019: "I have changed my bad habits." Nick Kyrgios, Aug 15 2019: smashes 2 racquets, insults the umpire and spits. #CincyTennis (Video @9newsSyd )