притисни ентер »

Влатко Стефановски и Боб Гелдоф НАПРАВИЈА ШОУ на „Нишвил“
Влатко Стефановски и Боб Гелдоф НАПРАВИЈА ШОУ на „Нишвил“

Влатко Стефановски и Боб Гелдоф НАПРАВИЈА ШОУ на „Нишвил“

Српските медиуми со позитивни оценки за настапот на Влатко Стефановски на фестивалот „Нишвил“. Стефановски настапил во неформалниот дел од фестивалот, веднаш по настапот на Гелдоф. „Незаборавен концерт“, „Влатко Стефановски и Боб Гелдоф направија дармар на Тврдината“ се само дел од насловите во српските медиуми кои ја пренесуваа секојдневно атмосферата

Влатко Стефановски и Боб Гелдоф НАПРАВИЈА ШОУ на „Нишвил“

Влатко Стефановски и Боб Гелдоф НАПРАВИЈА ШОУ на „Нишвил“

Српските медиуми со позитивни оценки за настапот на Влатко Стефановски на фестивалот „Нишвил“. Стефановски настапил во неформалниот дел од фестивалот, веднаш по настапот на Гелдоф. „Незаборавен концерт“, „Влатко Стефановски и Боб Гелдоф направија дармар на Тврдината“ се само дел од насловите во српските медиуми кои ја пренесуваа секојдневно атмосферата

Влатко Стефановски и Боб Гелдоф направија вистинско шоу на „Нишвил“

Влатко Стефановски и Боб Гелдоф направија вистинско шоу на „Нишвил“

Српските медиуми со позитивни оценки за настапот на Влатко Стефановски на фестивалот „Нишвил“. Стефановски настапил во неформалниот дел од фестивалот, веднаш по настапот на Гелдоф. „Незаборавен концерт“, „Влатко Стефановски и Боб Гелдоф направија дармар на Тврдината“ се само дел од насловите во српските медиуми кои ја пренесуваа секојдневно атмосферата

Влатко Стефановски и Боб Гелдоф направија вистинско шоу на „Нишвил“

Влатко Стефановски и Боб Гелдоф направија вистинско шоу на „Нишвил“

Српските медиуми со позитивни оценки за настапот на Влатко Стефановски на фестивалот „Нишвил“. Стефановски настапил во неформалниот дел од фестивалот, веднаш по настапот на Гелдоф. „Незаборавен концерт“, „Влатко Стефановски и Боб Гелдоф направија дармар на Тврдината“ се само дел од насловите во српските медиуми кои ја пренесуваа секојдневно атмосферата

Влатко Стефановски и Боб Гелдоф направија ВИСТИНСКО ШОУ на фестивалот „Нишвил“

Влатко Стефановски и Боб Гелдоф направија ВИСТИНСКО ШОУ на фестивалот „Нишвил“

Стефановски настапил во неформалниот дел од фестивалот, веднаш по настапот на Гелдоф На затворањето на фестивалот Нишвил настапи светската ѕвезда Боб Гелдоф, но според публиката, вистинското шоу го направил нашиот Влатко Стефановски. Стефановски настапил во неформалниот дел од фестивалот, веднаш по настапот на Гелдоф, а публиката уживала во сценската