притисни ентер »

20 Урнебесни фотографии од луѓе кои се „експерти“ за технологија
20 Урнебесни фотографии од луѓе кои се „експерти“ за технологија

20 Урнебесни фотографии од луѓе кои се „експерти“ за технологија

Постарите генерации пораснале во свет кога компјутерите и смартфоните биле научна фантастика, па не треба да им замеруваме за нивното незнаење. Сепак, одвреме-навреме прават навистина смешни грешки кога станува збор за технологија. Всушност, на сите ни се случува да направиме грешка со нашите електронски уреди, без разлика колку мислиме дека знаеме