притисни ентер »

Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче
Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче

Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче

Без напојување со електрична енергија утре неколку часа ќе бидат корисниците во делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче, соопшти РЦУК-Скопје по известување од ЕВН Македонија АД. Во периодот од 8 до 11 часот без струја ќе бидат дел од корисниците во селото Морани во општината Студеничани, а од 9 до 11 часот корисниците од

Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче

Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче

Без напојување со електрична енергија утре неколку часа ќе бидат корисниците во делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче, соопшти РЦУК-Скопје по известување од ЕВН Македонија АД. Во периодот од 8 до 11 часот без струја ќе бидат дел од корисниците во селото Морани во општината Студеничани, а од 9 до 11 часот корисниците од

Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче

Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче

Без напојување со електрична енергија утре неколку часа ќе бидат корисниците во делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче, соопшти РЦУК-Скопје по известување од ЕВН Македонија АД. Во периодот од 8 до 11 часот без струја ќе бидат дел од корисниците во селото Морани во општината Студеничани, а од 9 до 11 часот корисниците од

Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче

Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче

Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче К.С. Пред 5 минути ЕВН Македонија АД / Фото: МИА Без напојување со електрична енергија утре неколку часа ќе бидат корисниците во делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче, соопшти РЦУК – Скопје по известување од ЕВН Македонија АД. Во периодот

Делови од неколку скопски општини утре ќе останат без струја

Делови од неколку скопски општини утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 18.10.2021 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат: - во периодот од 08.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од село Морани. ( општина Студеничани ) - во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од село Шишево. ( општина Сарај ) - во периодот од 09.00 до 15.00 часот,

Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче

Без струја утре делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче

Без напојување со електрична енергија утре неколку часа ќе бидат корисниците во делови од општините Студеничани, Сарај, Аеродром и село Долно Лисиче. соопшти РЦУК-Скопје по известување од ЕВН Македонија АД.

Делови од неколку скопски општини утре ќе останат без струја

Делови од неколку скопски општини утре ќе останат без струја

ИЗВОР Скопје24 | октомври 17, 2021 Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 18.10.2021 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 08.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од село Морани. ( општина Студеничани ) – во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од село Шишево. ( општина Сарај ) – во периодот

Делови од Студеничани, Сарај и Долно Лисичи утре без струја

Делови од Студеничани, Сарај и Долно Лисичи утре без струја

Делови од Студеничани, Сарај и Долно Лисичи утре без струја Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 18.10.2021 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 08.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од село Морани. ( општина Студеничани ) – во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од село Шишево. ( општина