притисни ентер »

Поплави во Албанија, претседателот Мета бара итно ангажирање на сите структури
Поплави во Албанија, претседателот Мета бара итно ангажирање на сите структури

Поплави во Албанија, претседателот Мета бара итно ангажирање на сите структури

По поројните дождови во изминатите денови, кои предизвикаа поплави во повеќе делови на Албанија, шефот на државата Илир Мета побара итно ангажирање на сите структури со цел „државата да му помогне на секој граѓанин од поплавените подрачја“. Според Мета, тешко е денес да се најде регион во Албанија без проблеми од дождовите присутни изминативе денови

Поплави во Албанија, претседателот Мета бара итно ангажирање на сите структури

Поплави во Албанија, претседателот Мета бара итно ангажирање на сите структури

По поројните дождови во изминатите денови, кои предизвикаа поплави во повеќе делови на Албанија, шефот на државата Илир Мета побара итно ангажирање на сите структури со цел „државата да му помогне на секој граѓанин од поплавените подрачја“. Според Мета, тешко е денес да се најде регион во Албанија без проблеми од дождовите присутни изминативе денови

Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури

Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури

По поројните дождови во изминатите денови, кои предизвикаа поплави во повеќе делови на Албанија, шефот на државата Илир Мета побара итно ангажирање на сите структури со цел „државата да му помогне на секој граѓанин од поплавените подрачја“. Според Мета, тешко е денес да се најде регион во Албанија без проблеми од дождовите присутни изминативе денови

Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури

Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури

По поројните дождови во изминатите денови, кои предизвикаа поплави во повеќе делови на Албанија, шефот на државата Илир Мета побара итно ангажирање на сите структури со цел „државата да му помогне на секој граѓанин од поплавените подрачја”. Според Мета, тешко е денес да се најде регион во Албанија без проблеми од дождовите присутни изминативе денови

Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури

Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури

По поројните дождови во изминатите денови, кои предизвикаа поплави во повеќе делови на Албанија, шефот на државата Илир Мета побара итно ангажирање на сите структури со цел „државата да му помогне на секој граѓанин од поплавените подрачја“. Според Мета, тешко е денес да се најде регион во Албанија без проблеми од дождовите присутни изминативе денови

Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури

Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури

По поројните дождови во изминатите денови, кои предизвикаа поплави во повеќе делови на Албанија, шефот на државата Илир Мета побара итно ангажирање на сите структури со цел „државата да му помогне на секој граѓанин од поплавените подрачја“. Според Мета, тешко е денес да се најде регион во Албанија без проблеми од дождовите присутни изминативе денови

Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури

Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури

По поројните дождови во изминатите денови, кои предизвикаа поплави во повеќе делови на Албанија, шефот на државата Илир Мета побара итно ангажирање на сите структури со цел „државата да му помогне на секој граѓанин од поплавените подрачја“. Според Мета, тешко е денес да се најде регион во Албанија без проблеми од дождовите присутни изминативе денови

Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури

Поплави во Албанија, Мета бара итно ангажирање на сите структури

По поројните дождови во изминатите денови, кои предизвикаа поплави во повеќе делови на Албанија, шефот на државата Илир Мета побара итно ангажирање на сите структури со цел „државата да му помогне на секој граѓанин од поплавените подрачја“. Според Мета, тешко е денес да се најде регион во Албанија без проблеми од дождовите присутни изминативе денови