притисни ентер »

Анегдотата на Вујо мајсторе кога играл за Барса
Анегдотата на Вујо мајсторе кога играл за Барса

Анегдотата на Вујо мајсторе кога играл за Барса

Веселин Вујовиќ е прочуено ракометно тренерско име кое во Македонија најмногу го знаеме по две нешта: темпераментот и нераскинливата врска со Комити. Во него има и уште нешто будалесто, за кое и самиот е свесен. Црногорскиот стратег ја има градено кариерата во четири екипи: Ловќен Цетиње, Металопластика Шабац, Барселона и Гранолерс. Значи во родната