притисни ентер »

Formula 1 календарот променет, сезоната стартува во Бахреин
Formula 1 календарот променет, сезоната стартува во Бахреин

Formula 1 календарот променет, сезоната стартува во Бахреин

Сезоната се уште незапочата, а веќе се направени првите промени и рокади во календарот за новата сезона од Formula 1 Неколку промени се направени во календарот за Formula 1 за новата сезона, кој официјално беше ревидиран за да се исклучи Големата награда на Австралија како прва трка во сезоната. Со оглед на пандемијата на коронавирусот и стриктните

И официјално F1 сезоната стартува од Бахраин

И официјално F1 сезоната стартува од Бахраин

Како што веќе пишувавме Formula 1 календарот претрпе променет и сезоната наместо во Австралија. ќе стартува во Бахреин… Направени се првите промени и рокади во календарот за новата сезона од Formula 1 за новата сезона, кој официјално беше ревидиран за да се исклучи Големата награда на Австралија како прва трка во сезоната. Со оглед на пандемијата на

Промена во Ф1 календарот, Имола се враќа на програмата

Промена во Ф1 календарот, Имола се враќа на програмата

Стартот на новата сезона во Формула 1 е пролонгиран, првата трка ќе се вози на 28 март во Бахреин. Според досега потврдените детали, трката за Големата награда на Австралија е пометена за 21 ноември. 2021 CALENDAR UPDATE 🇧🇭 Season starts in Bahrain 26-28 Mar 🇦🇺 Australia moves to 19-21 Nov 🇮🇹 Imola returns 16-18 Apr; China discussions ongoing

Променет календарот за Ф1: Сезоната стартува во Бахреин, пак ќе се вози на Имола

Променет календарот за Ф1: Сезоната стартува во Бахреин, пак ќе се вози на Имола

Во престојната Ф1 сезона ќе се возат рекордни 23 трки, а сезоната според првичниот план требаше да стартува на 21. март со Големата награда на Австралија. Сепак поради ограничувањата во врска со коронавирусот, дојде до промени, а првата трка во сезоната ќе се вози во Бахреин од 26 до 28 март. Големата награда на Австралија е поместена за во ноември

Промена на Ф1 календарот – Повторно ќе се вози во Имола

Промена на Ф1 календарот – Повторно ќе се вози во Имола

Почетокот на годинашната сезона во Формула 1 ќе биде пролонгиран поради рестрикциите во врска со коронавирусот во Австралија и Кина. По првичниот календар, тоа се првата и третата трка, а засега договорено е сезоната да почне во Бахраин на 26. март. Големата награда на Австралија е одложена за ноември, од 19. до 21., а преговорите во врска со новиот

Ф1 го објави календарот со рекордни 23 трки, сезоната почнува во Бахреин на 28 март

Ф1 го објави календарот со рекордни 23 трки, сезоната почнува во Бахреин на 28 март

Новата Формула 1 сезона ќе има „одложен“ старт откако Австралиското ГП и Кинеското ГП беа поместени поради ограничувањата за патувања поради КОВИД-19, и сега сезоната ќе стартува со традиционално втората трка, Бахреин ГП на 28 март. Австралија и Кина се меѓу земјите кои имаат најстриктни правила за пристигнување на странци во државата, и поради тоа

Ф1 го објави календарот со рекордни 23 трки, сезоната почнува во Бахреин на 28 март

Ф1 го објави календарот со рекордни 23 трки, сезоната почнува во Бахреин на 28 март

Новата Формула 1 сезона ќе има „одложен“ старт откако Австралиското ГП и Кинеското ГП беа поместени поради ограничувањата за патувања поради КОВИД-19, и сега сезоната ќе стартува со традиционално втората трка, Бахреин ГП на 28 март. Австралија и Кина се меѓу земјите кои имаат најстриктни правила за пристигнување на странци во државата, и поради тоа

Ф1 го објави календарот со рекордни 23 трки, сезоната почнува во Бахреин на 28 март

Ф1 го објави календарот со рекордни 23 трки, сезоната почнува во Бахреин на 28 март

Новата Формула 1 сезона ќе има „одложен“ старт откако Австралиското ГП и Кинеското ГП беа поместени поради ограничувањата за патувања поради КОВИД-19, и сега сезоната ќе стартува со традиционално втората трка, Бахреин ГП на 28 март. Австралија и Кина се меѓу земјите кои имаат најстриктни правила за пристигнување на странци во државата, и поради тоа

Ф1 почнува во Бахреин на 28 март

Ф1 почнува во Бахреин на 28 март

Новата Формула 1 сезона ќе има „одложен“ старт откако Австралиското ГП и Кинеското ГП беа поместени поради ограничувањата за патувања поради КОВИД-19, и сега сезоната ќе стартува со традиционално втората трка, Бахреин ГП на 28 март. Австралија и Кина се меѓу земјите кои имаат најстриктни правила за пристигнување на странци во државата, и поради тоа