притисни ентер »

Трудо: Добредојдовте на масата на НАТО, Зоран Заев
Трудо: Добредојдовте на масата на НАТО, Зоран Заев

Трудо: Добредојдовте на масата на НАТО, Зоран Заев

„Добредојдовте на масата на НАТО, Зоран Заев. Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата“, напиша канадскиот премиерр Џастин Трудо на својот Твитер профил. „Благодарам за продуктивната дискусија денеска за важноста на НАТО и можностите за зајакнување на инвестициите меѓу двете земји“, додава Трудо на Твитер. Претседателот

Трудо: Добредојдовте на масата на НАТО

Трудо: Добредојдовте на масата на НАТО

Добредојдовте на масата на НАТО, Зоран Заев. Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата. Благодарам за продуктивната дискусија денеска за важноста на НАТО и можностите за зајакнување на инвестициите меѓу двете земји, напиша канадскиот премиер Џастин Трудо на својот профил на Твитер. Welcome to the @NATO table,

Трудо: Добредојдовте на масата на НАТО Зоран Заев

Трудо: Добредојдовте на масата на НАТО Зоран Заев

Добредојдовте на масата на НАТО Зоран Заев. Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата, напиша канадскиот премиерр Џастин Трудо на својот Твитер профил. „Благодарам за продуктивната дискусија денеска за важноста на НАТО и можностите за зајакнување на инвестициите меѓу двете земји“, додава Трудо на Твитер. Претседателот

Трудо: Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата

Трудо: Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата

Добредојдовте на масата на НАТО Зоран Заев. Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата, напиша канадскиот премиерр Џастин Трудо на својот „Твитер“ профил. Welcome to the @NATO table, @Zoran_Zaev – I’m looking forward to North Macedonia’s full accession to the Alliance. Thanks for the productive discussion today

Трудо: Добредојдовте на масата на НАТО, Зоран Заев

Трудо: Добредојдовте на масата на НАТО, Зоран Заев

„Добредојдовте на масата на НАТО, Зоран Заев. Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата“, напиша канадскиот премиерр Џастин Трудо на својот Твитер профил. „Благодарам за продуктивната дискусија денеска за важноста на НАТО и можностите за зајакнување на инвестициите меѓу двете земји“, додава Трудо на Твитер. Претседателот

Трудо: Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Македонија во Алијансата

Трудо: Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Македонија во Алијансата

– Благодарам за продуктивната дискусија денеска за важноста на НАТО и можностите за зајакнување на инвестициите меѓу двете земји, додава Трудо на Твитер. Претседателот на Владата, Зоран Заев на маргините на состанокот на лидерите на земјите членки на НАТО во Лондон, оствари средби со премиерите на Канада и Шпанија, Џастин Трудо и Педро Санчез и со

Трудо: Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата

Трудо: Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата

– Добредојдовте на масата на НАТО Зоран Заев. Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата, напиша канадскиот премиерр Џастин Трудо на својот Твитер профил. – Благодарам за продуктивната дискусија денеска за важноста на НАТО и можностите за зајакнување на инвестициите меѓу двете земји, додава Трудо на Твитер. Претседателот

Трудо: Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Македонија во Алијансата

Трудо: Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Македонија во Алијансата

Добредојдовте на масата на НАТО Зоран Заев. Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата, напиша канадскиот премиер Џастин Трудо на својот Твитер профил. – Благодарам за продуктивната дискусија денеска за важноста на НАТО и можностите за зајакнување на инвестициите меѓу двете земји, додава Трудо на Твитер. Претседателот

Трудо: Добредојдовте на масата на НАТО, Зоран Заев

Трудо: Добредојдовте на масата на НАТО, Зоран Заев

„Добредојдовте на масата на НАТО, Зоран Заев. Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата“, напиша канадскиот премиерр Џастин Трудо на својот Твитер профил. „Благодарам за продуктивната дискусија денеска за важноста на НАТО и можностите за зајакнување на инвестициите меѓу двете земји“, додава Трудо на Твитер. Претседателот

Трудо: Со нетрпение го чекам целосното пристапување на С. Македонија во НАТО

Трудо: Со нетрпение го чекам целосното пристапување на С. Македонија во НАТО

Добредојдовте на масата на НАТО Зоран Заев. Со нетрпение го чекам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата, напиша премиерот на Канада, Џастин Трудо на својот Твитер профил. „Благодарам за продуктивната дискусија денеска за важноста на НАТО и можностите за зајакнување на инвестициите меѓу двете земји“, пишува Трудо на Твитер. Претседателот