притисни ентер »

Почина актерката Силвија Мајлс
Почина актерката Силвија Мајлс

Почина актерката Силвија Мајлс

Глумицата Силвија Мајлс, номинирана за Оскар за филмовите „Полноќен каубоец“ и „Збогум, драга моја“, почина на 94-годишна возраст. Веста за смртта на Мајлс, која починала во нејзиниот дом во Њујорк, ја соопштија нејзините блиски пријатели, актеката Џералдин Смит и новинарот Мајкл Мусто. – Интервјуата со Мајлс (во 70-те години на минатиот век) беа моите

Почина актерката Силвија Мајлс од „Полноќен каубоец“

Почина актерката Силвија Мајлс од „Полноќен каубоец“

Глумицата Силвија Мајлс, номинирана за Оскар за филмовите „Полноќен каубоец“ и „Збогум, драга моја“, почина на 94-годишна возраст. Веста за смртта на Мајлс, која починала во нејзиниот дом во Њујорк, ја соопштија нејзините блиски пријатели, актерката Џералдин Смит и новинарот Мајкл Мусто. – Интервјуата со Мајлс (во 70-те години на минатиот век) беа

Почина актерката Силвија Мајлс

Почина актерката Силвија Мајлс

Глумицата Силвија Мајлс, номинирана за Оскар за филмовите „Полноќен каубоец“ и „Збогум, драга моја“, почина на 94-годишна возраст. Веста за смртта на Мајлс, која починала во нејзиниот дом во Њујорк, ја соопштија нејзините блиски пријатели, актеката Џералдин Смит и новинарот Мајкл Мусто. – Интервјуата со Мајлс (во 70-те години на минатиот век) беа моите

Почина актерката Силвија Мајлс

Почина актерката Силвија Мајлс

Глумицата Силвија Мајлс, номинирана за Оскар за филмовите „Полноќен каубоец” и „Збогум, драга моја”, почина на 94-годишна возраст. Веста за смртта на Мајлс, која починала во нејзиниот дом во Њујорк, ја соопштија нејзините блиски пријатели, актеката Џералдин Смит и новинарот Мајкл Мусто. – Интервјуата со Мајлс (во 70-те години на минатиот век) беа моите

Во Њујорк почина актерката Силвија Мајлс

Во Њујорк почина актерката Силвија Мајлс

Глумицата Силвија Мајлс, номинирана за Оскар за филмовите „Полноќен каубоец“ и „Збогум, драга моја“, почина на 94-годишна возраст. Веста за смртта на Мајлс, која починала во нејзиниот дом во Њујорк, ја соопштија нејзините блиски пријатели, актеката Џералдин Смит и новинарот Мајкл Мусто. – Интервјуата со Мајлс (во 70-те години на минатиот век) беа

Почина актерката Силвија Мајлс

Почина актерката Силвија Мајлс

Глумицата Силвија Мајлс, номинирана за Оскар за филмовите „Полноќен каубоец“ и „Збогум, драга моја“, почина на 94-годишна возраст. Веста за смртта на Мајлс, која починала во нејзиниот дом во Њујорк, ја соопштија нејзините блиски пријатели, актеката Џералдин Смит и новинарот Мајкл Мусто. „Интервјуата со Мајлс (во 70-те години на минатиот век) беа моите

Почина актерката Силвија Мајлс

Почина актерката Силвија Мајлс

Глумицата Силвија Мајлс, номинирана за Оскар за филмовите „Полноќен каубоец“ и „Збогум, драга моја“, почина на 94-годишна возраст.

Почина актерката Силвија Мајлс

Почина актерката Силвија Мајлс

Глумицата Силвија Мајлс, номинирана за Оскар за филмовите „Полноќен каубоец“ и „Збогум, драга моја“, почина на 94-годишна возраст. Веста за смртта на Мајлс, која починала во нејзиниот дом во Њујорк, ја соопштија нејзините блиски пријатели, актеката Џералдин Смит и новинарот Мајкл Мусто. – Интервјуата со Мајлс (во 70-те години на минатиот век) беа моите