притисни ентер »

iPhone моделите во 2021. година нема да имаат ниту еден порт
iPhone моделите во 2021. година нема да имаат ниту еден порт

iPhone моделите во 2021. година нема да имаат ниту еден порт

Тврдењето на реномираниот аналитичар за Apple, Минг-Чи Куо предвидува дека за две години, актуелните модели на iPhone нема да имаат ниту еден порт. Поточно, според овој аналитичар, моделите на Apple, кои ќе бидат претставени во 2021 година, ќе обезбедат комплетно безжично искуство. Ако може да се верува во оваа информација, тоа би било огромна промена

iPhone моделите во 2021. година нема да имаат ниту еден порт

iPhone моделите во 2021. година нема да имаат ниту еден порт

Тврдењето на реномираниот аналитичар за Apple, Минг-Чи Куо предвидува дека за две години, актуелните модели на iPhone нема да имаат ниту еден порт. Поточно, според овој аналитичар, моделите на Apple, кои ќе бидат претставени во 2021 година, ќе обезбедат комплетно безжично искуство. Ако може да се верува во оваа информација, тоа би било огромна промена

Моделите на iPhone за 2021 година нема да имаат ниеден порт

Моделите на iPhone за 2021 година нема да имаат ниеден порт

Тврдењето на реномираниот аналитичар за Apple, Минг-Чи Куо предвидува дека за две години, актуелните модели на iPhone нема да имаат ниту еден порт. Поточно, според овој аналитичар, моделите на Apple, кои ќе бидат претставени во 2021 година, ќе обезбедат комплетно безжично искуство. Ако може да северува во оваа информација, тоа би било огромна промена

МИНГ-ЧИ КУО ПPEДВИДУBА: За двe гoдини, aктyeлнитe мoдeли на iPhone нeмa да имaaт нитy eдeн пopт

МИНГ-ЧИ КУО ПPEДВИДУBА: За двe гoдини, aктyeлнитe мoдeли на iPhone нeмa да имaaт нитy eдeн пopт

Тврдењето на реномираниот аналитичар за Apple, Минг-Чи Куо предвидува дека за две години, актуелните модели на iPhone нема да имаат ниту еден порт. Поточно, според овој аналитичар, моделите на Apple, кои ќе бидат претставени во 2021 година, ќе oбeзбeдaт комплетно безжично искуство. Ако може да се верува во оваа информација, тоа би било огромна промена

Apple ја менува политиката на работа… Отсега ќе има нови модели два пати годишно

Apple ја менува политиката на работа… Отсега ќе има нови модели два пати годишно

Досега Apple воведуваше нови модели на iPhone еднаш годишно, но тоа наскоро би можело да се промени. Во извештајот на JPMorgan се наведува дека гигантот со седиште во Купертино наскоро би можел да го зголеми бројот на нови модели на годишно ниво од три на четири и нивното лансирање да го одржи како два посебни настани. Ова би можело да стане постојана