притисни ентер »

Аеродром ја одбележа Стара Нова година
Аеродром ја одбележа Стара Нова година

Аеродром ја одбележа Стара Нова година

Традиционалните василичарски средби што се организираат на територијата на Општина Аеродроми годинава се одржаа на Детската улица „Тоше Проески“ и на платото во паркот во населбата Мичурин, во организација на здруженија на граѓани. Во рамките на прославата на големиот православен празник Свети Василиј, меѓу народот познат како Стара Нова година, се

Василичарски средби во Аеродром

Василичарски средби во Аеродром

Традиционалните василичарски средби што се организираат на територијата на Општина Аеродроми годинава се одржаа на Детската улица „Тоше Проески“ и на платото во паркот во населбата Мичурин, во организација на здруженија на граѓани. Во рамките на прославата на големиот православен празник Свети Василиј, меѓу народот познат како Стара Нова година, се

Василичарски средби во Аеродром

Василичарски средби во Аеродром

Традиционалните василичарски средби што се организираат на територијата на Општина Аеродроми годинава се одржаа на Детската улица „Тоше Проески“ и на платото во паркот во населбата Мичурин, во организација на здруженија на граѓани. Во рамките на прославата на големиот православен празник Свети Василиј, меѓу народот познат како Стара Нова година, се

Василичарски средби во Аеродром

Василичарски средби во Аеродром

Традиционалните василичарски средби што се организираат на територијата на општина Аеродроми годинава се одржаа на детската улица „Тоше Проески“ и на платото во паркот во населбата Мичурин, во организација на здруженија на граѓани. Во рамките на прославата на големиот православен празник Свети Василиј, меѓу народот познат како Стара нова година, се

Се одржа традиционалната василичарска средба во Аеродром

Се одржа традиционалната василичарска средба во Аеродром

Традиционалните василичарски средби што се организираат на територијата на Општина Аеродроми годинава се одржаа на Детската улица „Тоше Проески“ и на платото во паркот во населбата Мичурин, во организација на здруженија на граѓани. Во рамките на прославата на големиот православен празник Свети Василиј, меѓу народот познат како Стара Нова година, се

Василичарски средби во Аеродром

Василичарски средби во Аеродром

Традиционалните василичарски средби што се организираат на територијата на Општина Аеродроми годинава се одржаа на Детската улица „Тоше Проески“ и на платото во паркот во населбата Мичурин, во организација на здруженија на граѓани. Во рамките на прославата на големиот православен празник Свети Василиј, меѓу народот познат како Стара Нова година, се

Василичарски средби во Аеродром

Василичарски средби во Аеродром

Традиционалните василичарски средби што се организираат на територијата на општина Аеродроми годинава се одржаа на детската улица „Тоше Проески“ и на платото во паркот во населбата Мичурин, во организација на здруженија на граѓани. Во рамките на прославата на големиот православен празник Свети Василиј, меѓу народот познат како Стара нова година, се

Василичарски средби во Аеродром

Василичарски средби во Аеродром

Традиционалните василичарски средби што се организираат на територијата на Општина Аеродроми годинава се одржаа на Детската улица „Тоше Проески“ и на платото во паркот во населбата Мичурин, во организација на здруженија на граѓани. Во рамките на прославата на големиот православен празник Свети Василиј, меѓу народот познат како Стара Нова година, се

Се одржаа Василичарските средби во Аеродром

Се одржаа Василичарските средби во Аеродром

Традиционалните василичарски средби што се организираат на територијата на Општина Аеродроми годинава се одржаа на детската улица „Тоше Проески“ и на платото во паркот во населбата Мичурин, во организација на здруженија на граѓани. Во рамките на прославата на големиот православен празник Свети Василиј, меѓу народот познат како Стара Нова година, се