притисни ентер »

Осака за повлекувањето од турнирот во Токио: Би сакала да одам на теренот, но телото не ми дозволува
Осака за повлекувањето од турнирот во Токио: Би сакала да одам на теренот, но телото не ми дозволува

Осака за повлекувањето од турнирот во Токио: Би сакала да одам на теренот, но телото не ми дозволува

Јапонската тенисерка Наоми Осака изрази жалење поради повлекувањето од турнирот во Токио. – Многу ми е жал што не можам да учествувам на денешниот натпревар. За мене голем чест е тоа што имав можност да го играм овој турнир пред неверојатните навивачи овде во Јапонија. Овој турнир беше и секогаш ќе биде посебен за мене и би сакала да бидам на теренот,

Осака за повлекувањето од турнирот во Токио: Би сакала да одам на теренот, но телото не ми дозволува

Осака за повлекувањето од турнирот во Токио: Би сакала да одам на теренот, но телото не ми дозволува

Осака за повлекувањето од турнирот во Токио: Би сакала да одам на теренот, но телото не ми дозволува Јапонската тенисерка Наоми Осака изрази жалење поради повлекувањето од турнирот во Токио. – Многу ми е жал што не можам да учествувам на денешниот натпревар. За мене голем чест е тоа што имав можност да го играм овој турнир пред неверојатните навивачи

Осака за повлекувањето од турнирот во Токио: Би сакала да одам на теренот, но телото не ми дозволува

Осака за повлекувањето од турнирот во Токио: Би сакала да одам на теренот, но телото не ми дозволува

Јапонската тенисерка Наоми Осака изрази жалење поради повлекувањето од турнирот во Токио. – Многу ми е жал што не можам да учествувам на денешниот натпревар. За мене голем чест е тоа што имав можност да го играм овој турнир пред неверојатните навивачи овде во Јапонија. Овој турнир беше и секогаш ќе биде посебен за мене […]

Осака за повлекувањето од турнирот во Токио: Би сакала да одам на теренот, но телото не ми дозволува

Осака за повлекувањето од турнирот во Токио: Би сакала да одам на теренот, но телото не ми дозволува

Јапонската тенисерка Наоми Осака изрази жалење поради повлекувањето од турнирот во Токио. Токио, 22 септември 2022 (МИА) – Јапонската тенисерка Наоми Осака изрази жалење поради повлекувањето од турнирот во Токио. – Многу ми е жал што не можам да учествувам на денешниот натпревар. За мене голем чест е тоа што имав можност да го играм овој турнир пред

Осака за повлекувањето од турнирот во Токио: Би сакала да одам на теренот, но телото не ми дозволува

Осака за повлекувањето од турнирот во Токио: Би сакала да одам на теренот, но телото не ми дозволува

Јапонската тенисерка Наоми Осака изрази жалење поради повлекувањето од турнирот во Токио. – Многу ми е жал што не можам да учествувам на денешниот натпревар. За мене голем чест е тоа што имав можност да го играм овој турнир пред неверојатните навивачи овде во Јапонија. Овој турнир беше и секогаш ќе биде посебен за мене и би сакала да бидам на теренот,