притисни ентер »

Jennifer Lopez во новата носталгично-празнична кампања на Coach
Jennifer Lopez во новата носталгично-празнична кампања на Coach

Jennifer Lopez во новата носталгично-празнична кампања на Coach

За својата празнична рекламна кампања Coach ја одбра носталгијата и личностите кои како да одолеваат на времето. Годинава тоа е секако Jennifer Lopez, со нејзиното враќање кон старата љубов и повторното лансирање на песната  “All I Have” од 2002 година. Пригодно, Coach својата празнична кампања, со кусиот моден филм ги нарече  „Jennifer Lopez in All