притисни ентер »

22 Фотографии од луѓе кои малце претерале со Фотошопот: Инстаграм VS. Реалност
22 Фотографии од луѓе кои малце претерале со Фотошопот: Инстаграм VS. Реалност

22 Фотографии од луѓе кои малце претерале со Фотошопот: Инстаграм VS. Реалност

Досега на сите ни е јасно дека она што го гледаме на Инстаграм неретко е далеку од реалноста. Но сепак, и оние кои се обидуваат да „продадат лага“, го прават тоа посуптилно, па крајниот резултат не изгледа така лошо. Од друга страна, постојат и луѓе кои не знаат за доста, па ги уредуваат нивните фотографии до тој степен што не личат на себе, па дури