притисни ентер »

Англиска банда ограбува банкомат од пред банка на филмски начин
Англиска банда ограбува банкомат од пред банка на филмски начин

Англиска банда ограбува банкомат од пред банка на филмски начин

Наместо да се замараат со отворање на банкоматот и слично, тие дојдоа со булдожер, за да си го однесат дома, па таму на раат да му го најдат лекот. Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Рускиот Попај ја открил тајната на брзо правење големи мускули

Рускиот Попај ја открил тајната на брзо правење големи мускули

Можеш, се разбира, со месеци да одиш во теретана и да вежбаш напорно, но зошто да се мачиш кога имаш синтол? Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Кога жолтите елеци ќе сретнат скапо Порше паркирано на улица во Париз

Кога жолтите елеци ќе сретнат скапо Порше паркирано на улица во Париз

Колку романтично… На крај дури отворија и шампањско :). Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Како Кинезите прават млеко? Јас сум во шок!

Како Кинезите прават млеко? Јас сум во шок!

Бидете сигурни дека голем процент од млекото што го конзумираме сите ние е вакво. Во држава каде што нема никаква контрола на квалитетот на производите, сѐ е корумпирано и секој кој знае каде да „подмачка“ може да добие дозвола за сѐ и сешто. Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете