притисни ентер »

Рот и Димитров пред празен Антички театар во Охрид говореа за референдумот
Рот и Димитров пред празен Антички театар во Охрид говореа за референдумот

Рот и Димитров пред празен Антички театар во Охрид говореа за референдумот

Референдумската кампања на Владата денес продолжи со дебата во Античкиот театар во Охрид, но пред празни трибини. Шефот на македонската дипломатија, Никола Димитров, министерот за Европа при германското МНР, Михаел Рот, и заменик-министерот за животна средина, Јани Макрадули, говореа пред 20-ина лица. Меѓу присутните седнати во публиката беа и пет

Министрите Рот и Димитров пред празен Антички театар зборуваа за референдумот

Министрите Рот и Димитров пред празен Антички театар зборуваа за референдумот

Референдумската кампања на Владата денес продолжи со дебата во Античкиот театар во Охрид, но пред празни трибини. Шефот на македонската дипломатија, Никола Димитров, министерот за Европа при германското МНР, Михаел Рот, и заменик-министерот за животна средина, Јани Макрадули, говореа пред 20-ина лица. Меѓу присутните седнати во публиката беа и пет

Рот: Договорот уникатна шанса за отворање на вратите на ЕУ и НАТО

Рот: Договорот уникатна шанса за отворање на вратите на ЕУ и НАТО

Македонија испишува историја, не само национална туку и европска. Со Договорот потпишан со Грција за надминување на разликите околу името имаме уникатна шанса за отворање на вратите на ЕУ и НАТО. Би сакал што посокоро македонските пријатели да ги видам во групата пријатели обединети во двете асоцијации, истакна денеска во Охрид државниот министер за

Димитров има сенс за гости

Димитров има сенс за гости

Министерот за надворешни работи Никола Димитров веслаше по Охридското Езеро, во друштво со Михаел Рот, државен министер за Европа на германското Министерство за надворешни работи. Рот денес е во работна посета на Македонија во Охрид, каде по официјалната средба, заедно со шефот на дипломатијата решија да се релаксираат во Охридското Езеро. Димитров

Министрите Рот и Димитров пред празен Антички театар зборуваа за референдумот

Министрите Рот и Димитров пред празен Антички театар зборуваа за референдумот

Референдумската кампања на Владата денес продолжи со дебата во Античкиот театар во Охрид, но пред празни трибини. Шефот на македонската дипломатија, Никола Димитров, министерот за Европа при германското МНР, Михаел Рот, и заменик-министерот за животна средина, Јани Макрадули, говореа пред 20-ина лица. Меѓу присутните седнати во публиката беа и пет

Димитров има сенс за гости

Димитров има сенс за гости

Министерот за надворешни работи Никола Димитров веслаше по Охридското Езеро, во друштво со Михаел Рот, државен министер за Европа на германското Министерство за надворешни работи. Рот денес е во работна посета на Македонија во Охрид, каде по официјалната средба, заедно со шефот на дипломатијата решија да се релаксираат во Охридското Езеро. Димитров

Рот: Уникатна шанса да ги отворите вратите на НАТО и ЕУ

Рот: Уникатна шанса да ги отворите вратите на НАТО и ЕУ

Embedded video for Рот: Уникатна шанса да ги отворите вратите на НАТО и ЕУ Македонците испишуваат историја и тоа не само национална туку европска . Со Договорот потпишан со Грција за надминување на разликите околу името имаме уникатна шанса и наскоро очекувам Македонија да ја видам во групата пријатели во ЕУ и НАТО истакна министерот за Европа при

Димитров и Рот учествуваа на дебата на тема „Македонија на патот кон ЕУ“

Димитров и Рот учествуваа на дебата на тема „Македонија на патот кон ЕУ“

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, заедно со државниот министер за Европа на германското министерство за надворешни работи, Михаел Рот, учествуваа на дебата на тема „Македонија на патот кон ЕУ“, со фокус на придобивките од ЕУ членството во унапредувањето на заштитата на животната средина, промоцијата на политики на одржлив развој и поттикнување

Димитров и Рот учествуваа на дебата на тема „Македонија на патот кон ЕУ“

Димитров и Рот учествуваа на дебата на тема „Македонија на патот кон ЕУ“

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, заедно со државниот министер за Европа на германското министерство за надворешни работи, Михаел Рот, учествуваа на дебата на тема „Македонија на патот кон ЕУ“, со фокус на придобивките од ЕУ членството во унапредувањето на заштитата на животната средина, промоцијата на политики на одржлив развој и поттикнување