притисни ентер »

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун
МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

Министерството за надворешни работи објави дежурен телефонски број на кој македонските државјани ќе можат да се јават доколку евентуално се повредени во невремето што го зафати синоќа полуостровот Халкидики во Грција. Дежурниот број од Генералниот конзулат во Солун е 00306987200410. Засега ниеден македонски државјанин не пријавил штета од невремето

МНР објави дежурен телефон за евентулано повредени во невремето во Халкидики

МНР објави дежурен телефон за евентулано повредени во невремето во Халкидики

Министерството за надворешни работи објави дежурен телефонски број на кој македонските државјани ќе можат да се јават доколку евентуално се повредени во невремето што го зафати синоќа полуостровот Халкидики во Грција. Дежурниот број од Генералниот конзулат во Солун е 00306987200410. Засега ниеден македонски државјанин не пријавил ниту штета од невремето

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

Дежурниот број од Генералниот конзулат во Солун е 00306987200410. Засега ниеден македонски државјанин не пријавил ниту штета од невремето. Во тек се дополнителни проверки од страна на надлежните институции. Генералниот конзулат на Северна Македонија е во постојан контакт со надлежните служби. Во невремето што го погоди Халкидики, една најпосетуваните

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

Министерството за надворешни работи објави дежурен телефонски број на кој македонските државјани ќе можат да се јават доколку евентуално се повредени во невремето што го зафати синоќа полуостровот Халкидики во Грција. Дежурниот број од Генералниот конзулат во Солун е 00306987200410. Засега ниеден македонски државјанин не пријавил ниту штета од невремето

Објавен дежурен телефонски број – Јавете се ако има повредени македонски државјани во невремето во Грција

Објавен дежурен телефонски број – Јавете се ако има повредени македонски државјани во невремето во Грција

Засега ниеден македонски државјанин не пријавил ниту штета од невремето. Во тек се дополнителни проверки од страна на надлежните институции. Министерството за надворешни работи објави дежурен телефонски број на кој македонските државјани ќе можат да се јават доколку евентуално се повредени во невремето што го зафати синоќа полуостровот Халкидики во

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

Министерството за надворешни работи објави дежурен телефонски број на кој македонските државјани ќе можат да се јават доколку евентуално се повредени во невремето што го зафати синоќа полуостровот Халкидики во Грција. Дежурниот број од Генералниот конзулат во Солун е 00306987200410. Засега ниеден македонски државјанин не пријавил ниту штета од невремето

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

Министерството за надворешни работи објави дежурен телефонски број на кој македонските државјани ќе можат да се јават доколку евентуално се повредени во невремето што го зафати синоќа полуостровот Халкидики во Грција. Дежурниот број од Генералниот конзулат во Солун е 00306987200410. Засега ниеден македонски државјанин не пријавил ниту штета од невремето

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

Министерството за надворешни работи објави дежурен телефонски број на кој македонските државјани ќе можат да се јават доколку евентуално се повредени во невремето што го зафати синоќа полуостровот Халкидики во Грција. Дежурниот број од Генералниот конзулат во Солун е 00306987200410. Засега ниеден македонски државјанин не пријавил ниту штета од невремето

Дежурен телефонски број за повредени македонски државјани во невремето на Халкидики

Дежурен телефонски број за повредени македонски државјани во невремето на Халкидики

Министерството за надворешни работи објави дежурен телефонски број на кој македонските државјани ќе можат да се јават доколку евентуално се повредени во невремето што го зафати синоќа полуостровот Халкидики во Грција. Дежурниот број од Генералниот конзулат во Солун е 00306987200410. Засега ниеден македонски државјанин не пријавил ниту штета од невремето

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

МНР објави дежурен телефонски број од Генералниот конзулат во Солун

Министерството за надворешни работи објави дежурен телефонски број на кој македонските државјани ќе можат да се јават доколку евентуално се повредени во невремето што го зафати синоќа полуостровот Халкидики во Грција. Дежурниот број од Генералниот конзулат во Солун е 00306987200410. Засега ниеден македонски државјанин не пријавил ниту штета од невремето