притисни ентер »

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено”
Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено”

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено”

Во копродукција меѓу Грција, Македонија и Германија На локации во Грција почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено”, во режија на младата Асимина Проедроу од Грција. Филмот е копродукцијаомеѓу Грција, Македонија и Германија. Овој филмски проект е поддржан од Грчкиот филмски центар, Агенцијата за филм на Северна Македонија, а финансиска поддршка

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено” во копродукција помеѓу Грција, Македонија и Германија

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено” во копродукција помеѓу Грција, Македонија и Германија

На локации во Грција почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено”, во режија на младата Асимина Проедроу од Грција. Филмот е копродукција помеѓу Грција, С Македонија и Германија. Овој филмски проект е поддржан од Грчкиот Филмски Центар, Агенцијата за филм на С Македонија, а финансиска поддршка добил и од Еуримаж (Европски фонд за копродукција и дистрибуција

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено” во копродукција помеѓу Грција, Македонија и Германија

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено” во копродукција помеѓу Грција, Македонија и Германија

На локации во Грција почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено”, во режија на младата Асимина Проедроу од Грција. Филмот е копродукција помеѓу Грција, Македонија и Германија. Овој филмски проект е поддржан од Грчкиот Филмски Центар, Агенцијата за филм на Северна Македонија, а финансиска поддршка доби и од Еуримаж (Европски фонд за копродукција

Почна снимањето на „Зад стоговите сено“, филмски проект на грчко-македонска културна размена

Почна снимањето на „Зад стоговите сено“, филмски проект на грчко-македонска културна размена

На локации во Грција почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено”, во режија на младата Асимина Проедроу од Грција. Филмот е копродукција помеѓу Грција, С. Македонија и Германија, соопштува Агенцијата за филм. Овој филмски проект е поддржан од Грчкиот Филмски Центар, Агенцијата за филм на С. Македонија, а финансиска поддршка доби и од Еуримаж – Европски

„Зад стоговите сено” – филм кој почна да се снима во грчко-македонска соработка

„Зад стоговите сено” – филм кој почна да се снима во грчко-македонска соработка

Грчко-македонско-германската копродукција „Зад стоговите сено” во режија на Асимина Проедроу започна да се снима на локации во Грција, соопшти Агенцијата за филм. Овој филмски проект е поддржан од Грчкиот филмски центар, македонската Агенција за филм, а финансиска поддршка доби и од Еуроимаж (Европски фонд за копродукција и дистрибуција на кинематографски

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено” во копродукција помеѓу Грција, Македонија и Германија

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено” во копродукција помеѓу Грција, Македонија и Германија

На локации во Грција почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено”, во режија на младата Асимина Проедроу од Грција. Филмот е копродукција помеѓу Грција, С Македонија и Германија. Овој филмски проект е поддржан од Грчкиот Филмски Центар, Агенцијата за филм на С Македонија, а финансиска поддршка добил и од Еуримаж (Европски фонд за копродукција и дистрибуција

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено” во копродукција помеѓу Грција, Северна Македонија и Германија

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено” во копродукција помеѓу Грција, Северна Македонија и Германија

На локации во Грција почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено”, во режија на младата Асимина Проедроу од Грција. Филмот е копродукција помеѓу Грција, С Македонија и Германија. Овој филмски проект е поддржан од Грчкиот Филмски Центар, Агенцијата за филм на С Македонија, а финансиска поддршка добил и од Еуримаж (Европски фонд за копродукција и дистрибуција

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено” во копродукција помеѓу Грција, Северна Македонија и Германија

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено” во копродукција помеѓу Грција, Северна Македонија и Германија

На локации во Грција почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено”, во режија на младата Асимина Проедроу од Грција. Филмот е копродукција помеѓу Грција, С Македонија и Германија. Овој филмски проект е поддржан од Грчкиот Филмски Центар, Агенцијата за филм на С Македонија, а финансиска поддршка добил и од Еуримаж (Европски фонд за копродукција и дистрибуција

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено” во копродукција помеѓу Грција, Македонија и Германија

Почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено” во копродукција помеѓу Грција, Македонија и Германија

На локации во Грција почна снимањето на филмот „Зад стоговите сено”, во режија на младата Асимина Проедроу од Грција. Филмот е копродукција помеѓу Грција, Македонија и Германија. Овој филмски проект е поддржан од Грчкиот Филмски Центар, Агенцијата за филм на Северна Македонија, а финансиска поддршка доби и од Еуримаж (Европски фонд за копродукција