притисни ентер »

ОТКРИЕНИ СИТЕ ТАЈНИ ЗА ЖИВОТОТ НА СЕВЕРИНА: Новинарка со детали за пејачката
ОТКРИЕНИ СИТЕ ТАЈНИ ЗА ЖИВОТОТ НА СЕВЕРИНА: Новинарка со детали за пејачката

ОТКРИЕНИ СИТЕ ТАЈНИ ЗА ЖИВОТОТ НА СЕВЕРИНА: Новинарка со детали за пејачката

Весна Милек, водителката на една словенска телевизија не крие дека била изненадена од искреноста на Северина Којиќ. Во интервју за РТС СЛО, Северина откри непознати детали од својот живот како што се: кои работи сака да ги промени кај себе, за што најмногу се кае, но и за најголемите скандали – популарното видео од јахтата и старателстовото на синот

ОТКРИЕНИ СИТЕ ТАЈНИ ЗА ЖИВОТОТ НА СЕВЕРИНА: Новинарка со детали за пејачката

ОТКРИЕНИ СИТЕ ТАЈНИ ЗА ЖИВОТОТ НА СЕВЕРИНА: Новинарка со детали за пејачката

Весна Милек, водителката на една словенска телевизија не крие дека била изненадена од искреноста на Северина Којиќ. Во интервју за РТС СЛО, Северина откри непознати детали од својот живот како што се: кои работи сака да ги промени кај себе, за што најмногу се кае, но и за најголемите скандали – популарното видео од јахтата и старателстовото на синот

Ова е вистината за Северина Којиќ: Новинарка откри непознати детали од животот на пејачката

Ова е вистината за Северина Којиќ: Новинарка откри непознати детали од животот на пејачката

фото: Принтскрин/јутуб Весна Милек, водителката на една словенска телевизија не крие дека била изненадена од искреноста на Северина Којиќ. Во интервју за РТС СЛО, Северина откри непознати детали од својот живот како што се: кои работи сака да ги промени кај себе, за што најмногу се кае, но и за најголемите скандали  – популарното видео од јахтата и