притисни ентер »

Како да „преживеете“ со наметлив партнер
Како да „преживеете“ со наметлив партнер

Како да „преживеете“ со наметлив партнер

Ако се забавувате со наметлив партнер кој е премногу врзан за вас, може да биде фрустрирачки, но може да ја решите ситуацијата и еве што да правиме. Започнавте врска партнер кој беше целосно независен како индивидуа и споделуваше среќни моменти со вас. Сепак, во последно време сте забележале промени во однесувањето и сега вашата врска стана центарот

Микроневерство – Изневерувањето без секс е најновиот „тренд“ што многумина го прифаќаат

Микроневерство – Изневерувањето без секс е најновиот „тренд“ што многумина го прифаќаат

Дали има простор за загриженост или флертувањето со луѓе кои не ви се партнери, понекогаш, до одредена мера, е добро за вашата врска? Во првите неколку месеци од врската најверојатно ги чувствувате „пеперутките во стомак“ и одвај чекате да добиете порака од саканата личност. Меѓутоа, по некое време тоа возбудување почнува да бледнее и може да паднете

Микроневерство е изневерување без секс

Микроневерство е изневерување без секс

Има ли место за грижа или флертувањето со луѓето што не се ваши партнери... ... понекогаш се добри за вашата врска? До одредена мера, се разбира...? Првите неколку месеци новите врски се неверојатни и чувствувате пеперутки во стомакот додека ја чекате неговата/нејзината следна порака. После некое време тоа возбудување почнува да бледее, па можете да