притисни ентер »

Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор
Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор

Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор

Поранешниот лидер на Русија, Дмитриј Медведев, денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина да се приклучи на Алијансата без нејзините територии кои моментално се окупирани од Русија. Медведев, кој сега ја извршува функцијата заменик-претседател на Советот за безбедност

Медведев тврди: Зеленски не е претседател туку узурпатор

Медведев тврди: Зеленски не е претседател туку узурпатор

Поранешниот лидер на Русија, Дмитриј Медведев, денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина да се приклучи на Алијансата без нејзините територии кои во моментов се окупирани од Русија. Медведев, кој сега ја извршува функцијата заменик-претседател на Советот за безбедност

Медведев вели дека Украина не е држава, а Зеленски не е претседател

Медведев вели дека Украина не е држава, а Зеленски не е претседател

Медведев вели дека Украина не е држава, а Зеленски не е претседател Д,С. Пред 2 минути Медведев повеќе пати се заканува со нуклеарниот арсенал - Фотографија ЕПА, Екатерина Штукина Поранешниот лидер на Русија, Дмитриј Медведев, денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина

Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор

Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор

Поранешниот лидер на Русија, Дмитриј Медведев, денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина да се приклучи на Алијансата без нејзините територии кои моментално се окупирани од Русија. Медведев, кој сега ја извршува функцијата заменик-претседател на Советот за безбедност

Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор

Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор

Поранешниот лидер на Русија, Дмитриј Медведев, денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина да се приклучи на Алијансата без нејзините територии кои моментално се окупирани од Русија. Медведев, кој сега ја извршува функцијата заменик-претседател на Советот за безбедност

НАТО размислува прием на Украина во Алијансата но со нови граници?!

НАТО размислува прием на Украина во Алијансата но со нови граници?!

Шефот на дипломатијата на ЕУ, Жозеп Борел, смета дека Украина нема да може да ја победи Русија во блиска иднина. Прес секретарот на рускиот претседател Владимир Путин, Дмитриј Песков, се надева дека мирот меѓу украинската и руската страна ќе дојде кога Киев ќе престане да прогласува потенцијална победа над Москва. Поранешниот генерален секретар на

Поранешниот шеф на НАТО: Украина да влезе во Алијансата без териториите окупирани од Русија

Поранешниот шеф на НАТО: Украина да влезе во Алијансата без териториите окупирани од Русија

Поранешниот генерален секретар на НАТО, Андерс Фог Расмусен, предложи Украина да се приклучи на воената алијанса без териториите окупирани од Русија, бидејќи, како што рече, делумното членство на Украина ќе испрати порака до Русија дека не може да ја спречи земјата да влезе во НАТО. Расмусен, дански политичар кој беше генерален секретар на НАТО од

Поранешниот шеф на НАТО: Украина да влезе во Алијансата без териториите окупирани од Русија

Поранешниот шеф на НАТО: Украина да влезе во Алијансата без териториите окупирани од Русија

Поранешниот генерален секретар на НАТО, Андерс Фог Расмусен, предложи Украина да се приклучи на воената алијанса без териториите окупирани од Русија, бидејќи, како што рече, делумното членство на Украина ќе испрати порака до Русија дека не може да ја спречи земјата да влезе во НАТО. Расмусен, дански политичар кој беше генерален секретар на НАТО од