притисни ентер »

За една недела во центар со „пајак“ кренати 81 возило, „блокатор“ поставен на 72
За една недела во центар со „пајак“ кренати 81 возило, „блокатор“ поставен на 72

За една недела во центар со „пајак“ кренати 81 возило, „блокатор“ поставен на 72

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 153 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Вкупно 153 непрописно паркирани возила што го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот санкционираше изминатата седмица јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар”, во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје. Во периодот од 22 јуни до 28 јуни, како што соопштува ПОЦ, со помош на специјалните возила „Пајак” на ЈП ПОЦ отстранети

ПОЦ:  Во текот на една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила на територија на општина Центар

ПОЦ: Во текот на една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила на територија на општина Центар

Во периодот од 22.06. до 28.06.2020 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 81 непрописно паркирани возила, а со поставување на механичко средство „Блокатор“ санкционирани се 72 возила кои биле затекнати во резидентни зони, а не биле корисници-резиденти на секторот во којшто биле паркирани. ЈП ПОЦ и Општина Центар апелираат

За една недела во Центар „пајакот“ крена 81 возило

За една недела во Центар „пајакот“ крена 81 возило

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 153 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 22.06. до 28.06.2020 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 81 непрописно

За една недела во центар со „пајак“ кренати 81 возило, „блокатор“ поставен на 72

За една недела во центар со „пајак“ кренати 81 возило, „блокатор“ поставен на 72

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 153 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. „Во периодот од 22 до 28 јуни, со помош на специјалните возила ‘пајак‘ на ЈП ПОЦ отстранети се 81 непрописно паркирани возила,

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Скопје, 29 јуни 2020 (МИА) – Вкупно 153 непрописно паркирани возила што го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот санкционираше изминатата седмица јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“, во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје. Во периодот од 22 јуни до 28 јуни, како што соопштува ПОЦ, со помош на специјалните возила

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Вкупно 153 непрописно паркирани возила што го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот санкционираше изминатата седмица јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар”, во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје. Во периодот од 22 јуни до 28 јуни, како што соопштува ПОЦ, со помош на специјалните возила „Пајак” на ЈП ПОЦ отстранети

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“ и Општина Центар во соработка со сообраќајната полиција, во текот на една недела санкционираа 153 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 22.06. до 28.06.2020 година, со помош на пајак отстранети се 81 непрописно паркирани возила,

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Вкупно 153 непрописно паркирани возила што го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот санкционираше изминатата седмица јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“, во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје. Скопје, 29 јуни 2020 (МИА) – Вкупно 153 непрописно паркирани возила што го попречувале нормалното и безбедно одвивање

За една недела казнети  153  возила во Општина Центар

За една недела казнети 153 возила во Општина Центар

Вкупно 153 непрописно паркирани возила што го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот санкционираше изминатата седмица јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“, во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје. Во периодот од 22 јуни до 28 јуни, како што соопштува ПОЦ, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети