притисни ентер »

Израел ќе и даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер“
Израел ќе и даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер“

Израел ќе и даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер“

Израел ќе им даде 1,2 милиони дози вакцини Фајзер против коронавирусот на палестинските власти во наредните денови, одлучи новиот израелски министер за здравство, Никан Хоровиц. Така, на палестинските власти ќе им бидат испорачани однапред вакцините што Фајзер требаше да ги достави наесен, соопшти Кабинетот на израелскиот премиер. Се проценува дека

Израел ќе и даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер“

Израел ќе и даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер“

Израел ќе им даде 1,2 милиони дози вакцини Фајзер против коронавирусот на палестинските власти во наредните денови, одлучи новиот израелски министер за здравство, Никан Хоровиц. Така, на палестинските власти ќе им бидат испорачани однапред вакцините што Фајзер требаше да ги достави наесен, соопшти Кабинетот на израелскиот премиер. Се проценува дека

Израел ќе и даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер“

Израел ќе и даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер“

Израел ќе им даде 1,2 милиони дози вакцини Фајзер против коронавирусот на палестинските власти во наредните денови, одлучи новиот израелски министер за здравство, Никан Хоровиц. Така, на палестинските власти ќе им бидат испорачани однапред вакцините што Фајзер требаше да ги достави наесен, соопшти Кабинетот на израелскиот премиер. Се проценува дека

Израел ќе и даде милион дози вакцина на Палестинците

Израел ќе и даде милион дози вакцина на Палестинците

Во канцеларијата на израелскиот премиер Нафтали Бенет беше проценето дека залихите на вакцини во Израел се доволни за тековните потреби и дека на Палестинците ќе им бидат дадени оние дози што наскоро ќе истечат. Во замена за испорака на вакцини од Израел, Фајзер подоцна ќе и ги даде на земјата вакцините планирани за палестинските власти, со цел да

Израел ќе ѝ даде 1,2 милиони дози вакцини „фајзер“ на Палестина

Израел ќе ѝ даде 1,2 милиони дози вакцини „фајзер“ на Палестина

Израел ќе им даде 1,2 милиони дози вакцини „фајзер“ против коронавирусот на палестинските власти во наредните денови, одлучи новиот израелски министер за здравство, Никан Хоровиц. Така, на палестинските власти ќе им бидат испорачани однапред вакцините што компанијата „Фајзер“ требаше да ги достави наесен, соопшти Кабинетот на израелскиот премиер. Се

Израел ќе и даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер”

Израел ќе и даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер”

Израел ќе им даде 1,2 милиони дози вакцини Фајзер против коронавирусот на палестинските власти во наредните денови, одлучи новиот израелски министер за здравство, Никан Хоровиц. Така, на палестинските власти ќе им бидат испорачани однапред вакцините што Фајзер требаше да ги достави наесен, соопшти Кабинетот на израелскиот премиер. Се проценува дека

Израел ќе ѝ даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер“

Израел ќе ѝ даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер“

Израел ќе им даде 1,2 милиони дози вакцини Фајзер против коронавирусот на палестинските власти во наредните денови, одлучи новиот израелски министер за здравство, Никан Хоровиц. Така, на палестинските власти ќе им бидат испорачани однапред вакцините што Фајзер требаше да ги достави наесен, соопшти Кабинетот на израелскиот премиер. Се проценува дека

Израел ќе и даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер”

Израел ќе и даде на Палестинската управа 1,2 милиони дози вакцини „Фајзер”

Израел ќе им даде 1,2 милиони дози вакцини Фајзер против коронавирусот на палестинските власти во наредните денови, одлучи новиот израелски министер за здравство, Никан Хоровиц . Така, на палестинските власти ќе им бидат испорачани однапред вакцините што Фајзер требаше да ги достави наесен, соопшти Кабинетот на израелскиот премиер. Се проценува дека

Израел ќе ѝ даде на Палестина 1,2 милиони дози вакцини „фајзер“

Израел ќе ѝ даде на Палестина 1,2 милиони дози вакцини „фајзер“

Израел ќе им даде 1,2 милиони дози вакцини „фајзер“ против коронавирусот на палестинските власти во наредните денови, одлучи новиот израелски министер за здравство, Никан Хоровиц. Така, на палестинските власти ќе им бидат испорачани однапред вакцините што компанијата „Фајзер“ требаше да ги достави наесен, соопшти Кабинетот на израелскиот премиер. Се