притисни ентер »

Овие хороскопски знаци ќе имаат пеколен септември- проверете дали сте меѓу нив
Овие хороскопски знаци ќе имаат пеколен септември- проверете дали сте меѓу нив

Овие хороскопски знаци ќе имаат пеколен септември- проверете дали сте меѓу нив

ИЗВОР Скопје24 | август 13, 2019 Месец септември дефинитивно ќе биде возбудлив и интензивен, исполнет со многу ризици и стапици за овие два хороскопски знаци. Водолија Она што е пред вас, е прилично активен период, исполнет со состаноци и патувања. Првата недела од следниот месец нема да биде поволна за пишување, калкулирање, преговарање и држење говори

Месецот во кој ви започнала врската ви ја одредува идината… Погледнете што ве очекува

Месецот во кој ви започнала врската ви ја одредува идината… Погледнете што ве очекува

Верувања, суеверија, измислици, наречете ги како ќе одлучите, но за да се пренесува толку долго низ времето, можеби си има доза на вистина. Така на пример, низ нашите географски широчини има теорија дека месецот во кој започнала врската меѓу љубовниците има голема улога врз иднината на нивната љубов. Ако имате склучен брак, се зема во предвид месецот

Што да направите доколку започнете да се одљубувате од партнерот?

Што да направите доколку започнете да се одљубувате од партнерот?

Секој кој бил во долга врска, знае дека е потребно да се вложи многу време и напор за да се одржи врската енергична и исполнета. Иако е нормално да се појават тешкотии во врската и да се доведе во прашање довербата на партнерот, со текот на времето може да почувствувате дека вашите чувства кон него не се исти како порано – вие едноставно се одљубувате

Што да направите доколку започнете да се одљубувате од партнерот?

Што да направите доколку започнете да се одљубувате од партнерот?

Секој кој бил во долга врска, знае дека е потребно да се вложи многу време и напор за да се одржи врската енергична и исполнета. Иако е нормално да се појават тешкотии во врската и да се доведе во прашање довербата на партнерот, со текот на времето може да почувствувате дека вашите чувства кон него не се исти како порано – вие едноставно се одљубувате

За овие хороскопски знаци септември нема да биде среќен – проверете дали сте меѓу нив

За овие хороскопски знаци септември нема да биде среќен – проверете дали сте меѓу нив

ИЗВОР Скопје24 | август 11, 2019 Месец септември дефинитивно ќе биде возбудлив и интензивен, исполнет со многу ризици и стапици за овие два хороскопски знаци. Водолија Она што е пред вас, е прилично активен период, исполнет со состаноци и патувања. Првата недела од следниот месец нема да биде поволна за пишување, калкулирање, преговарање и држење говори