притисни ентер »

Работник тешко повреден при поставување цевковод во Скопско Булачани
Работник тешко повреден при поставување цевковод во Скопско Булачани

Работник тешко повреден при поставување цевковод во Скопско Булачани

Со тешки телесни повреди се здобил работник при поставување цевковод во село Булачани. Имено, се работи за 45-годишниот жител на скопското село Идризово С.Р. кој по повредите веднаш бил пренесен во Градската општа болница во Скопје. Од полицијата информираат дека извршиле увид на местото на настанот,а за инцидентот бил запознаен и Трудов Инспектор

Тешко повреден работник при поставување цевковод

Тешко повреден работник при поставување цевковод

Четириесет и петгодишниот С.Р. од село Идризово, Скопско, се здобил вчера со тешки телесни повреди при извршување работи за поставување цевковод во село Булачани, кај Скопје. Четириесет и петгодишниот С.Р. од село Идризово, Скопско, се здобил вчера со тешки телесни повреди при извршување работи за поставување цевковод во село Булачани, кај Скопје.

Тешко повреден работник при поставување цевковод во Булачани

Тешко повреден работник при поставување цевковод во Булачани

Четириесет и петгодишниот С.Р. од село Идризово, Скопско, се здобил вчера со тешки телесни повреди при извршување работи за поставување цевковод во село Булачани, кај Скопје. Како што соопшти МВР, инцидентот бил пријавен вчера во 16 часот во СВР Скопје од Градската општа болница во Скопје каде  бил донесен повредениот работник со тешки телесни повреди

Тешко повреден работник при поставување цевковод во Булачани, Скопско

Тешко повреден работник при поставување цевковод во Булачани, Скопско

Четириесет и петгодишниот С.Р. од село Идризово, Скопско, се здобил вчера со тешки телесни повреди при извршување работи за поставување цевковод во село Булачани, кај Скопје. Како што соопшти МВР, инцидентот бил пријавен вчера во 16.00 часот во СВР Скопје од Градската општа болница во Скопје каде  бил донесен повредениот работник со тешки телесни повреди

Тешко повреден работник при поставување цевковод во Булачани

Тешко повреден работник при поставување цевковод во Булачани

Четириесет и петгодишниот С.Р. од село Идризово, Скопско, се здобил вчера со тешки телесни повреди при извршување работи за поставување цевковод во село Булачани, кај Скопје. Како што соопшти МВР, инцидентот бил пријавен вчера во 16.00 часот во СВР Скопје од Градската општа болница во Скопје каде бил донесен повредениот работник со тешки телесни повреди

Тешко повреден работник при поставување цевковод во Скопско

Тешко повреден работник при поставување цевковод во Скопско

Четириесет и петгодишниот С.Р. од село Идризово, Скопско, се здобил вчера со тешки телесни повреди при извршување работи за поставување цевковод во село Булачани, кај Скопје. Како што соопшти МВР, инцидентот бил пријавен вчера во 16.00 часот во СВР Скопје од Градската општа болница во Скопје каде бил донесен повредениот работник со тешки телесни повреди

Тешко повреден работник при поставување цевковод во Булачани, Скопско

Тешко повреден работник при поставување цевковод во Булачани, Скопско

Четириесет и петгодишниот С.Р. од село Идризово, Скопско, се здобил вчера со тешки телесни повреди при извршување работи за поставување цевковод во село Булачани, кај Скопје. Како што соопшти МВР, инцидентот бил пријавен вчера во 16.00 часот во СВР Скопје од Градската општа болница во Скопје каде  бил донесен повредениот работник со тешки телесни повреди

Тешко повреден работник при поставување цевковод во Булачани, Скопско

Тешко повреден работник при поставување цевковод во Булачани, Скопско

Четириесет и петгодишниот С.Р. од село Идризово, Скопско, се здобил вчера со тешки телесни повреди при извршување работи за поставување цевковод во село Булачани, кај Скопје. Како што соопшти МВР, инцидентот бил пријавен вчера во 16.00 часот во СВР Скопје од Градската општа болница во Скопје каде бил донесен повредениот работник со тешки телесни повреди

Повреден работник при поставување цевковод во Булачани

Повреден работник при поставување цевковод во Булачани

45-годишниот С.Р. од село Идризово, Скопско, се здобил вчера со тешки телесни повреди при извршување работи за поставување цевковод во село Булачани, кај Скопје. Како што соопшти МВР, инцидентот бил пријавен вчера во 16.00 часот во СВР Скопје од Градската општа болница во Скопје каде  бил донесен повредениот работник со тешки телесни повреди. Увид

Тешко повреден работник при поставување на цевковод во Булачани

Тешко повреден работник при поставување на цевковод во Булачани

Четириесет и петгодишниот С.Р. од село Идризово, Скопско, се здобил вчера со тешки телесни повреди при извршување работи за поставување цевковод во село Булачани, кај Скопје. Како што соопшти МВР, инцидентот бил пријавен вчера во 16.00 часот во СВР Скопје од Градската општа болница во Скопје каде бил донесен повредениот работник со тешки телесни повреди