притисни ентер »

Општина Центар го повтори јавниот повик за ангажирање лични асистенти
Општина Центар го повтори јавниот повик за ангажирање лични асистенти

Општина Центар го повтори јавниот повик за ангажирање лични асистенти

Општина Центар го повтори јавниот повик за ангажирање лични асистенти во рамките на проектот „Образование за сите“ заради недоволно пријавени кандидати, а поголем број на пријавени ученици со посебни образовни потреби, кои имаат потреба од помош и придружба во текот на наставата во учебната 2023/2024 година. Кандидатите треба да имаат минимум завршено

Општина Центар го продолжи рокот за пријавување  за ангажирање на лични асистенти за ученици со посебни потреби

Општина Центар го продолжи рокот за пријавување за ангажирање на лични асистенти за ученици со посебни потреби

Општина Центар го продолжува рокот за пријавување на Јавниот повик за ангажирање на лични асистенти во проектот „Образование за сите“ за потребите на ученици со посебни образовни потреби вклучени во образовниот процес во основните училишта на територија на Општина Центар – Скопје, во учебната 2023/2024 година. Повторниот Јавен повик, како што информираат

Продолжен рокот за пријавување лични асистенти за учениците со посебни образовни потреби во Центар

Продолжен рокот за пријавување лични асистенти за учениците со посебни образовни потреби во Центар

Општина Центар го продолжува рокот за пријавување на Јавниот повик за ангажирање на лични асистенти во проектот „Образование за сите“ за потребите на ученици со посебни образовни потреби вклучени во образовниот процес во основните училишта на територија на Општина Центар – Скопје, во учебната 2023/2024 година. Повторниот Јавен повик се распишува заради

Општина Центар: Се продолжува рокот за пријавување на лични асистенти

Општина Центар: Се продолжува рокот за пријавување на лични асистенти

Општина Центар го продолжува рокот за пријавување на Јавниот повик за ангажирање на лични асистенти во проектот „Образование за сите“ за потребите на ученици со посебни образовни потреби вклучени во образовниот процес во основните училишта на територија на Општина Центар – Скопје, во учебната 2023/2024 година. Повторниот Јавен повик, како што информираат

На почетокот на октомври бесплатно ќе се собира кабаст отпад во Кисела Вода

На почетокот на октомври бесплатно ќе се собира кабаст отпад во Кисела Вода

На почетокот на октомври бесплатно ќе се собира кабаст отпад во Кисела Вода А.С. Пред 2 минути Фото: Општина Кисела Вода Жителите на општина Кисела Вода наскоро ќе можат бесплатно да се ослободат од стариот и непотребен мебел од своите домови. Општина во периодот од 2-ри до 13-ти октомври ќе спроведе нова акција за бесплатно собирање на кабастиот отпад

Општина Центар: Се продолжува рокот за пријавување на лични асистенти на учениците со посебни образовни потреби

Општина Центар: Се продолжува рокот за пријавување на лични асистенти на учениците со посебни образовни потреби

Општина Центар го продолжува рокот за пријавување на Јавниот повик за ангажирање на лични асистенти во проектот „Образование за сите“ за потребите на ученици со посебни образовни потреби вклучени во образовниот процес во основните училишта на територија на Општина Центар – Скопје, во учебната 2023/2024 година. Повторниот Јавен повик се распишува заради

Општина Центар: Се продолжува рокот за пријавување на лични асистенти на учениците со посебни образовни потреби

Општина Центар: Се продолжува рокот за пријавување на лични асистенти на учениците со посебни образовни потреби

Општина Центар го продолжува рокот за пријавување на Јавниот повик за ангажирање на лични асистенти во проектот „Образование за сите“ за потребите на ученици со посебни образовни потреби вклучени во образовниот процес во основните училишта на територија на Општина Центар – Скопје, во учебната 2023/2024 година. Повторниот Јавен повик се распишува заради

Нема доволно кандидати за асистенти за учениците со посебни потреби, Општина Центар објави нов јавен повик

Нема доволно кандидати за асистенти за учениците со посебни потреби, Општина Центар објави нов јавен повик

Нема доволно кандидати за асистенти за учениците со посебни потреби, Општина Центар објави нов јавен повик А.С. Пред 6 секунди Фото: Слободен печат - Драган Митрески На јавниот повик со кој Општина Центар бараше лични асистенти за основците со посебни образовни потреби кои учат во основните училишта на нејзина територија не се пријавиле доволно кандидати

Општина Центар: Се продолжува рокот за пријавување на лични асистенти на учениците со посебни образовни потреби

Општина Центар: Се продолжува рокот за пријавување на лични асистенти на учениците со посебни образовни потреби

Општина Центар го продолжува рокот за пријавување на Јавниот повик за ангажирање на лични асистенти во проектот „Образование за сите“ за потребите на ученици со посебни образовни потреби вклучени во образовниот процес во основните училишта на територија на Општина Центар – Скопје, во учебната 2023/2024 година. Повторниот Јавен повик се распишува заради

Општина Центар: Се продолжува рокот за пријавување на лични асистенти на учениците со посебни образовни потреби

Општина Центар: Се продолжува рокот за пријавување на лични асистенти на учениците со посебни образовни потреби

Општина Центар го продолжува рокот за пријавување на Јавниот повик за ангажирање на лични асистенти во проектот „Образование за сите“ за потребите на ученици со посебни образовни потреби вклучени во образовниот процес во основните училишта на територија на Општина Центар – Скопје, во учебната 2023/2024 година. Повторниот Јавен повик се распишува заради