притисни ентер »

Ахмети: Денес се роди нов ден, со црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион
Ахмети: Денес се роди нов ден, со црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Ахмети: Денес се роди нов ден, со црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја делегирале нивната верба токму во нив за да предводат, и да одлучат. „Им изразувам благодарност и на сите соработници и содејци, но и на владеачките партнери, заедно со пратениците на опозицијата

Ахмети: Се роди нов ден, со црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Ахмети: Се роди нов ден, со црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја делегирале нивната верба токму во нив за да предводат, и да одлучат. „Им изразувам благодарност и на сите соработници и содејци, но и на владеачките партнери, заедно со пратениците на опозицијата

Ахмети: Се роди нов ден, со црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Ахмети: Се роди нов ден, со црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја делегирале нивната верба токму во нив за да предводат, и да одлучат. „Им изразувам благодарност и на сите соработници и содејци, но и на владеачките партнери, заедно со пратениците на опозицијата

Ахмети: Се роди нов ден, со црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Ахмети: Се роди нов ден, со црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја делегирале нивната верба токму во нив за да предводат, и да одлучат. „Им изразувам благодарност и на сите соработници и содејци, но и на владеачките партнери, заедно со пратениците на опозицијата

Ахмети: Време е за решенија и мир и за НАТО и ЕУ

Ахмети: Време е за решенија и мир и за НАТО и ЕУ

Јануари 2019 година ја одбележува 100 годишнината од почетокот на Париската Мировна Конференција која што претставуваше обид да и се стави крај на Првата Светска Војна и тогашниот светски поредок, наведува лидерот на ДУИ, Али Ахмети во своето писмено обраќање. -Оваа конференција, никогаш вистински не ја оконча Првата Светска Војна и не не научи како

Ахмети: Се роди нов ден, со црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Ахмети: Се роди нов ден, со црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја делегирале нивната верба токму во нив за да предводат, и да одлучат. „Им изразувам благодарност и на сите соработници и содејци, но и на владеачките партнери, заедно со пратениците на опозицијата

Ахмети - Крај на конфликтиите и нејаснотиите, време е за мир и решенија

Ахмети - Крај на конфликтиите и нејаснотиите, време е за мир и решенија

Претседателот на ДУИ, Али Ахмети во писмено обраќање до граѓаните порача дека е време за решенија и мир и за НАТО и ЕУ. Тој вели дека со вчерашното гласањето во Собранието се родил нов ден, со јасна и цврста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион. „Ние се залагавме долго за да дојдеме до овој ден, поттиснувавме многу

Ахмети: Денес се роди нов ден, со јасна и црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Ахмети: Денес се роди нов ден, со јасна и црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја делегирале нивната верба токму во нив за да предводат, и да одлучат. „Им изразувам благодарност и на сите соработници и содејци, но и на владеачките партнери, заедно со пратениците на опозицијата

Ахмети: Се роди нов ден, со јасна и црвста евроатлантска перспектива

Ахмети: Се роди нов ден, со јасна и црвста евроатлантска перспектива

Јануари 2019 година ја одбележува 100 годишнината од почетокот на Париската Мировна Конференција која што претставуваше обид да и се стави крај на Првата Светска Војна и тогашниот светски поредок, пишува лидерот на ДУИ, Али Ахмети, во своето писмено обраќање до јавноста. Оваа конференција, вели Ахмети, никогаш вистински не ја оконча Првата Светска

Ахмети: Време е за решенија и мир и за НАТО и ЕУ

Ахмети: Време е за решенија и мир и за НАТО и ЕУ

Јануари 2019 година ја одбележува 100 годишнината од почетокот на Париската Мировна Конференција која што претставуваше обид да и се стави крај на Првата Светска Војна и тогашниот светски поредок. Оваа конференција, никогаш вистински не ја оконча Првата Светска Војна и не не научи како се гради мирот затоа што војните и конфликтите продолжија за цел