притисни ентер »

Ниедна љубов не е толку вечна за да ја истетовирате на раката - но што ќе кажете за овој нов тренд?
Ниедна љубов не е толку вечна за да ја истетовирате на раката - но што ќе кажете за овој нов тренд?

Ниедна љубов не е толку вечна за да ја истетовирате на раката - но што ќе кажете за овој нов тренд?

Потребата да се пофалиме со новата љубов, доаѓа уште од минатото. Дали се сеќавате на оние девојки кои носеа ланче со името или иницијалите на својот избраник? Веројатно се сеќавате и на оние момчиња кои истетовираа „Марија“ или „Ана“ на раката, бидејќи на 17 години мислеа дека нивната прва љубов ќе биде вечна. До неодамна, на Фејсбук сите имавме барем