притисни ентер »

Единствена Македонија: Заев и Ахмети го договориле фалсификувањето на пописот во 2020-та
Единствена Македонија: Заев и Ахмети го договориле фалсификувањето на пописот во 2020-та

Единствена Македонија: Заев и Ахмети го договориле фалсификувањето на пописот во 2020-та

,,Зоран Заев и Али Ахмети веќе договориле фалсификување на пописот во 2020 година за лажно прикажување на Албанците, со цел, да се задоволи потребата на рамковниот договор, кој предвидува македонските Албанци да ги добијат правата само ако учествуваат со над 20 отсто од населението иако албанското малцинство во државата е околу 14 отсто од населението”,

Единствена Македонија: Заев и Ахмети веќе го договориле фалсификувањето на пописот во 2020

Единствена Македонија: Заев и Ахмети веќе го договориле фалсификувањето на пописот во 2020

„Ја информираме јавноста дека Зоран Заев и Али Ахмети веќе договориле фалсификување на пописот во 2020 година за лажно прикажување на Албанците, со цел, да се задоволи потребата на рамковниот договор, кој предвидува македонските Албанци да ги добијат правата само ако учествуваат со над 20 отсто од населението иако албанското малцинство во државата

Единствена Македонија: Заев и Ахмети го договориле фалсификувањето на пописот во 2020-та

Единствена Македонија: Заев и Ахмети го договориле фалсификувањето на пописот во 2020-та

„Зоран Заев и Али Ахмети веќе договориле фалсификување на пописот во 2020 година за лажно прикажување на Албанците, со цел, да се задоволи потребата на рамковниот договор, кој предвидува македонските Албанци да ги добијат правата само ако учествуваат со над 20 отсто од населението иако албанското малцинство во државата е околу 14 отсто од населението”,

Единствена Македонија: Заев и Ахмети го договориле фалсификувањето на пописот во 2020-та

Единствена Македонија: Заев и Ахмети го договориле фалсификувањето на пописот во 2020-та

,,Зоран Заев и Али Ахмети веќе договориле фалсификување на пописот во 2020 година за лажно прикажување на Албанците, со цел, да се задоволи потребата на рамковниот договор, кој предвидува македонските Албанци да ги добијат правата само ако учествуваат со над 20 отсто од населението иако албанското малцинство во државата е околу 14 отсто од населението”,

Вицепремиерот Османи најави дека ќе се попишуваат како жители и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија

Вицепремиерот Османи најави дека ќе се попишуваат како жители и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија

Вицепремиерот Бујар Османи за за „Клан Македонија„ најави дека ќе се попишуваат како жители и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија. -Во основа ги надминавме дилемите кои политичките партии ги имавме во организирање на пописот. Првично се договоривме пописот да се организира во 2020 година, со комбиниран метод што ќе значи не

Вицепремиерот Османи најави дека ќе се попишуваат како жители и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија

Вицепремиерот Османи најави дека ќе се попишуваат како жители и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија

Вицепремиерот Бујар Османи за за „Клан Македонија„ најави дека ќе се попишуваат како жители и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија. -Во основа ги надминавме дилемите кои политичките партии ги имавме во организирање на пописот. Првично се договоривме пописот да се организира во 2020 година, со комбиниран метод што ќе значи не

Османи: Ќе се попишат и државјани кои со години не влегле во Македонија

Османи: Ќе се попишат и државјани кои со години не влегле во Македонија

Вицепремиерот Бујар Османи најави дека ќе се попишуваат како жители на државата и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија. „Доволно ќе биде еден од членовите на неговото семејството, на членот на комисијата да му го приложи матичниот број на лицето кое во моментот не е во Северна Македонија, и тој ќе го провери во електронската

Вицепремиерот Османи најави дека ќе се попишуваат како жители и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија

Вицепремиерот Османи најави дека ќе се попишуваат како жители и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија

Вицепремиерот Бујар Османи за за „Клан Македонија„ најави дека ќе се попишуваат како жители и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија. -Во основа ги надминавме дилемите кои политичките партии ги имавме во организирање на пописот. Првично се договоривме пописот да се организира во 2020 година, со комбиниран метод што ќе значи не

Вицепремиерот Османи најави дека ќе се попишуваат како жители и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија

Вицепремиерот Османи најави дека ќе се попишуваат како жители и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија

Вицепремиерот Бујар Османи за за „Клан Македонија„ најави дека ќе се попишуваат како жители и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија. -Во основа ги надминавме дилемите кои политичките партии ги имавме во организирање на пописот. Првично се договоривме пописот да се организира во 2020 година, со комбиниран метод што ќе значи не

ПОПИС: СДСМ и ДУИ ќе стигнат и до 35 отсто Албанци

ПОПИС: СДСМ и ДУИ ќе стигнат и до 35 отсто Албанци

„Во 2011, јаболко на кавга за пописот беше регистрирањето на оние кои не живеат овде кај нас. Ако се сеќавате, во тоа време, решението беше, да се регистрираат сите кои барем во последните дванаесет месеци влегле во Македонија. Сега ги надминавме сите овие дилеми. Ќе се регистрира секој државјанин на Северна Македонија, независно дали живее овде или