притисни ентер »

Карлеуша дави и псуе фоторепортер: Му се заканува и псуе како кочијаш! Ова е за робија
Карлеуша дави и псуе фоторепортер: Му се заканува и псуе како кочијаш! Ова е за робија

Карлеуша дави и псуе фоторепортер: Му се заканува и псуе како кочијаш! Ова е за робија

Хулиган и самонаречена дива физички го нападнала, псуела, навредувала репортерот Владимир Шпоровиќ, кој извршувајќи ги работните обврски, сликал на јавно место. Поради овој инцидент поднел кривична пријава. Јелена Карлеуша вчера покажала дека е насилна и неваспитана личност. Самонаречена дива вербално, а потоа и физички го нападнала репортерот Владимир

Карлеуша ДАВИ И ПЦУЕ фоторепортер: Му се заканува КАКО КОЧИЈАШ

Карлеуша ДАВИ И ПЦУЕ фоторепортер: Му се заканува КАКО КОЧИЈАШ

Хулиган и самонаречена дива физички го нападнала, пцуела, навредувала репортерот Владимир Шпоровиќ, кој извршувајќи ги работните обврски, сликал на јавно место. Поради овој инцидент поднел кривична пријава. Јелена Карлеуша вчера покажала дека е насилна и неваспитана личност. Самонаречена дива вербално, а потоа и физички го нападнала репортерот Владимир