притисни ентер »

Тим не е како Новак: Да си одам од Австрија во Монако поради данок? Не, благодарам
Тим не е како Новак: Да си одам од Австрија во Монако поради данок? Не, благодарам

Тим не е како Новак: Да си одам од Австрија во Монако поради данок? Не, благодарам

Австрискиот тениски ас, Доминик Тим, вели дека никогаш не би заминал од својата татковина за живот во Монте Карло или Дубаи поради даночните обврски, откако поголем број на тенисери и тенисерки (вклучувајќи го и Новак Ѓоковиќ), се преселија во Монако за да избегнат да платат голема сума за данок по огромните заработувачки во светот на тенисот. „Нема

Тим не е како Новак: Да си одам од Австрија во Монако поради данок? Не, благодарам

Тим не е како Новак: Да си одам од Австрија во Монако поради данок? Не, благодарам

Австрискиот тениски ас, Доминик Тим, вели дека никогаш не би заминал од својата татковина за живот во Монте Карло или Дубаи поради даночните обврски, откако поголем број на тенисери и тенисерки (вклучувајќи го и Новак Ѓоковиќ), се преселија во Монако за да избегнат да платат голема сума за данок по огромните заработувачки во светот на тенисот. „Нема