притисни ентер »

Вознемиреност на Нано Ружин и Никола Поповски за невалидни дипломи
Вознемиреност на Нано Ружин и Никола Поповски за невалидни дипломи

Вознемиреност на Нано Ружин и Никола Поповски за невалидни дипломи

Пишува: Ѓорѓи Илиевски, Виш просветен инспектор во пензија По настапот на ТВ Алфа на 09.11.2023 година, на емисијата „Заспиj ако можеш“, во која учествуваа еминентните новинари Горан Момировски и Драган Милосавлевиќ и јас како гостин. По емисијата, односно наредниот ден 10.11.2023 година, вознемирувачки ми се јавува Нано Ружин, а во врска во делот

Вознемиреност на Нано Ружин и Никола Поповски за невалидни дипломи

Вознемиреност на Нано Ружин и Никола Поповски за невалидни дипломи

По настапот на ТВ Алфа на 09.11.2023 година, на емисијата „Заспи ако можеш“, во која ја водат еминентните новинари Горан Момировски и Драган Милосавлевиќ, а јас како гостин, односно по емисијата, наредниот ден 10.11.2023 година, вознемирувачки ми се јавува Нано Ружин, а во врска во делот на емисијата кој се разговараше за активностите, како што наведуваат