притисни ентер »

Се степале две семејства на пазарот во Струмица, повредени неколку лица
Се степале две семејства на пазарот во Струмица, повредени неколку лица

Се степале две семејства на пазарот во Струмица, повредени неколку лица

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село

ХАОС НА ПАЗАРОТ ВО СТРУМИЦА: Се испотепаа две семејства

ХАОС НА ПАЗАРОТ ВО СТРУМИЦА: Се испотепаа две семејства

Против седум лица, сите од селото Баница, полицијата поднесе кривична пријава поради насилство. Од МВР информираат дека станува збор за членови на две семејства, кои денеска на пазар во во Струмица учествувале во физичка пресметка, при што со повреди се здобиле тројца од нив. „На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка

Членови на две семејства се тепале на пазар во Струмица

Членови на две семејства се тепале на пазар во Струмица

Против седум лица, сите од селото Баница, полицијата поднесе кривична пријава поради насилство. Од МВР информираат дека станува збор за членови на две семејства, кои денеска на пазар во во Струмица учествувале во физичка пресметка, при што со повреди се здобиле тројца од нив. Тие се тепале и пред неколку дена, во атарот на селото Раборци. Лицата се

Членови на две семејства се тепале на пазар во Струмица

Членови на две семејства се тепале на пазар во Струмица

Против седум лица, сите од селото Баница, полицијата поднесе кривична пријава поради насилство. Од МВР информираат дека станува збор за членови на две семејства, кои денеска на пазар во во Струмица учествувале во физичка пресметка, при што со повреди се здобиле тројца од нив. Тие се тепале и пред неколку дена, во атарот на селото Раборци. Лицата се

Две семејства се испотепале на пазарот во Струмица - кривични за седум лица

Две семејства се испотепале на пазарот во Струмица - кривични за седум лица

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, Струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка пресметка на членови од две семејства, при што со повреди

Членови на две семејства се тепале на пазар во Струмица

Членови на две семејства се тепале на пазар во Струмица

Против седум лица, сите од селото Баница, полицијата поднесе кривична пријава поради насилство. Од МВР информираат дека станува збор за членови на две семејства, кои денеска на пазар во во Струмица учествувале во физичка пресметка, при што со повреди се здобиле тројца од нив. Тие се тепале и пред неколку дена, во атарот на селото Раборци. Лицата се

Хаос на пазарот во Струмица - се испотепаа две семејства

Хаос на пазарот во Струмица - се испотепаа две семејства

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка пресметка на членови од две семејства, при што со повреди

Две семејства се испотепале на пазарот во Струмица - кривични за седум лица

Две семејства се испотепале на пазарот во Струмица - кривични за седум лица

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, Струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка пресметка на членови од две семејства, при што со повреди

Кривични пријави за седум лица кои направиле хаос на пазарот во Струмица

Кривични пријави за седум лица кои направиле хаос на пазарот во Струмица

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“, информира МВР. На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка пресметка на членови од две семејства,

Тепачка меѓу две семејства во струмичко - три лица повредени

Тепачка меѓу две семејства во струмичко - три лица повредени

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.В.(48), К.Р.(21), А.Р.(27), В.Р.(36), И.Р.(41), К.Р.(18) и А.Р.(39), сите од село Баница, струмичко, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“. На 02.11.2019 година на пазар во Струмица пријавените учествувале во физичка пресметка на членови од две семејства, при што со повреди