притисни ентер »

2K Games потврди дека е хакиран, предупредени играчите
2K Games потврди дека е хакиран, предупредени играчите

2K Games потврди дека е хакиран, предупредени играчите

Американскиот издавач на видео игри 2K потврди дека неговата платформа за поддршка била хакирана и користена за испраќање пораки со линк преку кој се дистрибуира опасен малициозен софтвер. „Ве молиме, не отворајте никакви е-пошта или линкови што ги добивате од сметките за поддршка на 2K Games“, им порача компанијата на корисниците на Твитер. Hey folks,

2K Games потврди дека е хакиран, предупредени играчите

2K Games потврди дека е хакиран, предупредени играчите

Американскиот издавач на видео игри 2K потврди дека неговата платформа за поддршка била хакирана и користена за испраќање пораки со линк преку кој се дистрибуира опасен малициозен софтвер. Добивај вести на вибер „Ве молиме, не отворајте никакви е-пошта или линкови што ги добивате од сметките за поддршка на 2K Games“, им порача компанијата на корисниците

2K Games потврди дека е хакиран, играчите предупредени

2K Games потврди дека е хакиран, играчите предупредени

Американскиот издавач на видео игри 2K потврди дека неговата платформа за поддршка била хакирана и користена за испраќање пораки со линк преку кој се дистрибуира опасен малициозен софтвер. „Ве молиме, не отворајте никакви е-пошта или линкови што ги добивате од профилите за поддршка на 2K Games“, им порача компанијата на корисниците на Твитер. 2K ги

„2K Games“ потврди дека е хакиран, на играчите им доставиле апел за внимание

„2K Games“ потврди дека е хакиран, на играчите им доставиле апел за внимание

Американскиот издавач на видео игри 2K потврди дека неговата платформа за поддршка била хакирана и користена за испраќање пораки со линк преку кој се дистрибуира опасен малициозен софтвер. – „Ве молиме, не отворајте никакви е-пошта или линкови што ги добивате од сметките за поддршка на 2K Games“, им порача компанијата на корисниците на Твитер. 2K ги