притисни ентер »

Сè е подготвено за големиот концерт на „Ил Диво“ во Скопје
Сè е подготвено за големиот концерт на „Ил Диво“ во Скопје

Сè е подготвено за големиот концерт на „Ил Диво“ во Скопје

Веќе добро знаете дека интернационалната музичка светска атракција, „Ил Диво“, оваа година ќе ги одржи своите незаборавни концерти во 60 избрани градови низ светот, меѓу кои секако е и Скопје. Концертот е закажан на 15-ти октомври, во „Арена Борис Трајковски“. Подготовките за овој спектакл се во полн ек, а македонската публика прв пат ќе има можност

„Ил Диво“ најавува спектакуларното аудио-визуелно шоу на концертот во Скопје

„Ил Диво“ најавува спектакуларното аудио-визуелно шоу на концертот во Скопје

Интернационалната музичка светска атракција, „Ил Диво“ на 15-ти октомври ќе има концерт во Скопје  во „Арена Борис Трајковски“. Подготовките се во полн ек, а македонската публика прв пат ќе има можност да биде дел од какво што „Ил Диво“ го приредуваат секаде ширум светот, рушејќи ги концертните рекорди. Сценскиот проект на оваа турнеја е посебно шоу

Се е подготвено за големиот спектакл на 15-ти октомври – „Ил Диво“ конечно во Скопје

Се е подготвено за големиот спектакл на 15-ти октомври – „Ил Диво“ конечно во Скопје

Се е подготвено за големиот спектакл на 15-ти октомври – „Ил Диво“ конечно во Скопје Веќе добро знаете дека интернационалната музичка светска атракција, „Ил Диво“, оваа година ќе ги одржи своите незаборавни концерти во 60 избрани градови низ светот, меѓу кои секако е и Скопје. Концертот е закажан на 15-ти октомври, во „Арена Борис Трајковски“. Подготовките

Се е подготвено за големиот спектакл на 15-ти октомври – „Ил Диво“ конечно во Скопје

Се е подготвено за големиот спектакл на 15-ти октомври – „Ил Диво“ конечно во Скопје

Веќе добро знаете дека интернационалната музичка светска атракција, „Ил Диво“, оваа година ќе ги одржи своите незаборавни концерти во 60 избрани градови низ светот, меѓу кои секако е и Скопје. Концертот е закажан на 15-ти октомври, во „Арена Борис Трајковски“. Подготовките за овој спектакл се во полн ек, а македонската публика прв пат ќе има можност

„Ил Диво“ најавува спектакуларното аудио-визуелно шоу на концертот во Скопје

„Ил Диво“ најавува спектакуларното аудио-визуелно шоу на концертот во Скопје

Интернационалната музичка светска атракција, „Ил Диво“ на 15-ти октомври ќе има концерт во Скопје  во „Арена Борис Трајковски“. Подготовките се во полн ек, а македонската публика прв пат ќе има можност да биде дел од какво што „Ил Диво“ го приредуваат секаде ширум светот, рушејќи ги концертните рекорди. Сценскиот проект на оваа турнеја е посебно шоу

Се е подготвено за големиот спектакл на 15-ти октомври – „Ил Диво“ конечно во Скопје!

Се е подготвено за големиот спектакл на 15-ти октомври – „Ил Диво“ конечно во Скопје!

Веќе добро знаете дека интернационалната музичка светска атракција, „ Ил Диво “, оваа година ќе ги одржи своите незаборавни концерти во 60 избрани градови низ светот, меѓу кои секако е и Скопје. Концертот е закажан на 15-ти октомври, во „Арена Борис Трајковски“. Подготовките за овој спектакл се во полн ек, а македонската публика прв пат ќе има можност

На 15-ти октомври: „Ил Диво“ конечно во Скопје

На 15-ти октомври: „Ил Диво“ конечно во Скопје

Интернационалната музичка светска атракција, „Ил Диво“, оваа година ќе ги одржи своите незаборавни концерти во 60 избрани градови низ светот, меѓу кои е и Скопје. Концертот е закажан на 15-ти октомври, во „Арена Борис Трајковски“. Подготовките за овој спектакл се во полн ек, а македонската публика прв пат ќе има можност да биде дел од спектакуларното

Скопје меѓу 60 градови каде ќе настапат „Ил Диво“: На 15 октомври спектакуларното аудио-визуелно шоу

Скопје меѓу 60 градови каде ќе настапат „Ил Диво“: На 15 октомври спектакуларното аудио-визуелно шоу

Интернационалната музичка светска атракција, „Ил Диво“, оваа година ќе ги одржи своите незаборавни концерти во 60 избрани градови низ светот, меѓу кои секако е и Скопје. Концертот е закажан на 15-ти октомври, во „Арена Борис Трајковски“. Подготовките за овој спектакл се во полн ек, а македонската публика прв пат ќе има можност да биде дел од спектакуларното