притисни ентер »

Анти – кампањи за поддршка на доењето
Анти – кампањи за поддршка на доењето

Анти – кампањи за поддршка на доењето

Во Мексико е многу мал процентот на жени што дојат па затоа властите во главниот град на оваа држава одлучиле да почнат кампања за да ја разбудат кај жените свеста за важноста на доењето и да ги поттикнат да ги хранат на тој начин своите бебиња, но нивниот обид не бил премногу успешен. Маркетиншките кампањи кои ги поттикнуват младите мајки да дојат