притисни ентер »

Кривична пријава за поранешен градоначалник на Македонски Брод
Кривична пријава за поранешен градоначалник на Македонски Брод

Кривична пријава за поранешен градоначалник на Македонски Брод

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Македонски Брод поднесе кривична пријава против М.В.(60) од Македонски Брод поради постоење основи на сомневање за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“. На 3 март 2017 година пријавениот како градоначалник на општина Македонски Брод, по претходно склучен договор за

Бившите градоначалници на Пехчево и Македонски Брод заработија кривични пријави

Бившите градоначалници на Пехчево и Македонски Брод заработија кривични пријави

Share Tweet Share Share Email Comments Кривични пријави се поднесени против бившите градоначалници на Македонски Брод и Пехчево за злоупотреба на службената положба и овластување, бидејќи во текот на 2017 година склучувале договори со правни и физички лица со што нанеле штета на буџетот на општините. Како што информира МВР, лицето М.В. од Македонски

Кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Поднесени се кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево за злоупотреба на службената положба и овластување, бидејќи во текот на 2017 година склучувале договори со правни и физички лица со што нанеле штета на буџетот на општините. Како што информира МВР, М. В. (60) од Македонски Брод, како градоначалникот на општината

Кривични против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Кривични против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Поднесени се кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево за злоупотреба на службената положба и овластување, бидејќи во текот на 2017 година склучувале договори со правни и физички лица со што нанеле штета на буџетот на општините. Како што информира МВР, М. В. (60) од Македонски Брод, како градоначалникот на општината

Кривични против ексградоначалниците на Македонски Брод и Пехчево

Кривични против ексградоначалниците на Македонски Брод и Пехчево

Поднесени се кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево за злоупотреба на службената положба и овластување, бидејќи во текот на 2017 година склучувале договори со правни и физички лица со што нанеле штета на буџетот на општините. Како што информира МВР, М. В. (60) од Македонски Брод, како градоначалникот на општината

Кривична пријава против ексградоначалникот на Македонски Брод

Кривична пријава против ексградоначалникот на Македонски Брод

Полицијата поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Македонски Брод за злоупотреба на службената положба и овластување Според информациите на МВР, тој на 3 март 2017 година по претходно склучен договор за јавна набавка на услуги помеѓу општина Македонски Брод и фирма од Охрид, исплатил фактура од 277.300 денари на наведеното правно

Кривична против поранешниот градоначалникот на Македонски Брод

Кривична против поранешниот градоначалникот на Македонски Брод

Полицијата поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Македонски Брод за злоупотреба на службената положба и овластување.  Според информациите на МВР, тој на 3 март 2017 година по претходно склучен договор за јавна набавка на услуги помеѓу општина Македонски Брод и фирма од Охрид, исплатил фактура од 277.300 денари на наведеното

Кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Кривични пријави заработија поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево за злоупотреба на службената положба и овластување, бидејќи во текот на 2017 година склучувале договори со правни и физички лица со што нанеле штета на буџетот на општините. Како што информира мвр, м. В. Од Македонски Брод, како градоначалникот на општината исплатил

Кривична пријава против ексградоначалникот на Македонски Брод

Кривична пријава против ексградоначалникот на Македонски Брод

Полицијата поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Македонски Брод за злоупотреба на службената положба и овластување Според информациите на МВР, тој на 3 март 2017 година по претходно склучен договор за јавна набавка на услуги помеѓу општина Македонски Брод и фирма од Охрид, исплатил фактура од 277.300 денари на наведеното правно

Кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево

Поднесени се кривични пријави против поранешните градоначалници на Македонски Брод и Пехчево за злоупотреба на службената положба и овластување, бидејќи во текот на 2017 година склучувале договори со правни и физички лица со што нанеле штета на буџетот на општините. Како што информира МВР, М. В. (60) од Македонски Брод, како градоначалникот на општината