притисни ентер »

Промоција на „Грамадата на  пристаништето“ на Борис Пахор
Промоција на „Грамадата на  пристаништето“ на Борис Пахор

Промоција на „Грамадата на пристаништето“ на Борис Пахор

Издавачката куќа „Арс ламина“ ќе ја промовира збирката раскази „Грамадата на пристаништето“ од словенечкиот писател Борис Пахор на 13 февруари (вторник), во 19 часот, во книжарницата „Литература.мк“ во „Дајмонд мол“. Во промоцијата на книгата ќе учествуваат Дарка Звонар Предан, публицистка и новинарка од областа на културата во мариборскиот весник

Промоција на расказите „Грамадата на пристаништето“ од словенечкиот писател Борис Пахор

Промоција на расказите „Грамадата на пристаништето“ од словенечкиот писател Борис Пахор

Издавачката куќа „Арс Ламина“ ќе ја промовира збирката раскази „Грамадата на пристаништето“ од словенечкиот писател Борис Пахор, во рамките на фестивалот „Денови на литературата“, што се одржува по четврти пат и ќе трае од 6 до 20 февруари. Настанот ќе се одржи на 13 февруари (вторник) во 19 часот , во книжарницата „Литература.мк“ во „Дајмонд мол“

Промоција на збирката раскази „Грамадата на пристаништето“ од словенечкиот писател Борис Пахор

Промоција на збирката раскази „Грамадата на пристаништето“ од словенечкиот писател Борис Пахор

Издавачката куќа „Арс Ламина“ ќе ја промовира збирката раскази „Грамадата на пристаништето“ од словенечкиот писател Борис Пахор, во рамките на фестивалот „Денови на литературата“, што се одржува по четврти пат и ќе трае од 6 до 20 февруари. Настанот ќе се одржи на 13 февруари (вторник) во 19 часот, во книжарницата „Литература.мк“ во „Дајмонд мол“.