притисни ентер »

Германски научници: Пелин со кафе може да помогне против коронавирусот
Германски научници: Пелин со кафе може да помогне против коронавирусот

Германски научници: Пелин со кафе може да помогне против коронавирусот

Екстракт од сладок пелин, измешан со кафе, активно делува против коронавирусот, велат германски научници. Тие предупредуваат дека треба да почекаме клинички испитувања, исто како и за една билна мешавина од Мадагаскар. Годишниот или сладок пелин, исто така познат како „Artemisia annua“, одамна се има докажано. Повеќе од 20 години, во борбата против

Пелин со кафе може да помогне против коронавирусот

Пелин со кафе може да помогне против коронавирусот

Екстракт од сладок пелин, измешан со кафе, активно делува против коронавирусот, велат германски научници. Тие предупредуваат дека треба да почекаме клинички испитувања, исто како и за една билна мешавина од Мадагаскар. Годишниот или сладок пелин, исто така познат како „Artemisia annua“ , одамна се има докажано. Повеќе од 20 години, во борбата против

Германски научници: Пелин со кафе може да помогне против короната

Германски научници: Пелин со кафе може да помогне против короната

Екстракт од сладок пелин, измешан со кафе, активно делува против коронавирусот, велат германски научници. Тие предупредуваат дека треба да почекаме клинички испитувања, исто како и за една билна мешавина од Мадагаскар. Годишниот или сладок пелин, исто така познат како „Artemisia annua“, одамна се има докажано. Повеќе од 20 години, во борбата против

Германски научници: Пелин со кафе може да помогне против короната

Германски научници: Пелин со кафе може да помогне против короната

Екстракт од сладок пелин, измешан со кафе, активно делува против коронавирусот, велат германски научници. Тие предупредуваат дека треба да почекаме клинички испитувања, исто како и за една билна мешавина од Мадагаскар. Годишниот или сладок пелин, исто така познат како „Artemisia annua“, одамна се има докажано. Повеќе од 20 години, во борбата против